2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 122 پست
یعنی ۱۱ ساله نتونستی تصمیم بگیری بمونی یا بری؟ عجب بابا عجب...من فک کردم دیشب اتفاق افتاده این قضیه

آهان منظورت از اینه از ازدواجت ۱۱ سال گذشته؟؟؟

خب مشاوره واسه کسایی که پنجاه سال هم از ازدواجش بگذره میتونه مفید باشه.

تو فقط این سری یکم سخت بگیر قضیه رو سریع شل نکن و آشتی کن...بزار عواقب کارشو ببینه بعد آشتی کن.تا مرز جدایی ببر بعد ببخش

دندان درمقابل دندان

منکه خودش رفت دارو میخوره ولی کسی میشناسم شوهرش نمیامد رفت یه دکتر آشنا پیدا کرد دکتره دارو نوشت این ...

دقیقا دوست من شوهرش دوقطبی هست، وقتایی که نمیخوره به خوردش میده ، خود روانپزشک راهنماییش کرد چطوری بریزه تو غذا ، دارو نخوره زندگیش جهنمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔واقعا دلم واسه بچم کبابه که این چیزا رو از این سن می بینه

اگر طلاق نگیری بچه ات از این بدتراشم میبینه

ببین من بزرگ شده ی بچه ات هستم اینقدر صحنه ی فرار مادرم از خونه رو دیدم که بی حس شدم اینقدر کتک خوردن و خشونت خانگی رو دیدم که دیگه حتی حوصله فکر کردن بهش هم ندارم و خسته شدم.

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اسی چقدر شرایطت مثل مادر منه اونم همش دو به شک بود داخل زندگی الان بیست و خرده ای سال گذشته هنوز دو ...

ن دیگه واقعا بهم ثابت شده که درست نمیشه فقط خواستم قبلش نظر چند نفر دیگه هم بدونم💔

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

منکه خودش رفت دارو میخوره ولی کسی میشناسم شوهرش نمیامد رفت یه دکتر آشنا پیدا کرد دکتره دارو نوشت این ...

برم پیش روانپزشک ؟

ن دیگه واقعا بهم ثابت شده که درست نمیشه فقط خواستم قبلش نظر چند نفر دیگه هم بدونم💔

ان شاالله خدا بهت کمک کنه

:) قدر خانواده ات رو بدون که پشتت هستن، داخل فامیل هیچکس ما رو نمیپذیره و کمک نمیکنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فکر کنم شما هی داری خودتو قانع میکنی که نری چون هی میگی پیام داد و...

ن بخدا اینجوری نیست خودم که دیگه واقعا دلم ب این زندگی نیست حتی یک درصد

خدا تو کتابش گفته یا به خوبی باهم زندگی کنید یا به خوبی از هم جدا بشید اینکه تو این زندگی موندی به خودت داری ظلم میکنی البته طلاق گرفتن هم سخته اگه شاغل بودی باز راحتتر بود

تعهد محضری بگیر در صورت عدم پیگیری درمان حق طلاق با شما هست حداقل ۳ماه خونه ی پدرت بمون تا درمان را ...

ن هیچ پرونده ای نداره فقط بخاطر همین کتک زدناش پزشک قانونی پرونده داره که رضایت دادم

خانواده منم همینن حالا این سری اینجوری گفتن همیشه میگن همه مردا همینن تحمل کن

حتی اگر اینطور هست باید مصمم نشون بدی دیگه نمیخوای زندگی کنی،تا وقتی ضعیف ببینه شما رو زندگیت بدتر میشه

پسره 💔

اگ میخوای بمونی دهن به دهنش نگذار تو کارای شخصیش دخالت نکن بیشتر سکوت کن تا حداقل بچه ات آسیب نبینه من خودم این راه جلو میبرم خیلی آرامشم بیشتر شده بچه هام ارامششون خیلی برام مهمه چون هرحرکتی کنی بعدا میشه یه نوع اختلال روحی روانی برا بچه ات دراینده سعی کن اروم باشی شرایط محیط آروم برا بچه ات فراهم کن

آهان منظورت از اینه از ازدواجت ۱۱ سال گذشته؟؟؟خب مشاوره واسه کسایی که پنجاه سال هم از ازدواجش بگذره ...

آره عزیزم.

اگه قبول کرد بیاد پیش مشاور که هیچ اگه نکرد واقعا تمومش میکنم هنوز بعد از سه روز همه تنم درد میکنه

اگر طلاق نگیری بچه ات از این بدتراشم میبینهببین من بزرگ شده ی بچه ات هستم اینقدر صحنه ی فرار مادرم ا ...

بمیرم 🥲💔

ن هیچ پرونده ای نداره فقط بخاطر همین کتک زدناش پزشک قانونی پرونده داره که رضایت دادم

یه روانشناس و روانپزشک خوب شهرتون پیدا کن

وقتی به التماس افتاد بگو فعلا یه مدت بریم برای درمان

اگر دیدم اوضاع بهتر شد و نتیجه داشت شااااید نظرم عوض بشه