2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 122 پست
۳۵,۶ سال سنشه نمیدونم چرا ب جای اینکه روز به روز عاقل تر بشه بچه تر میشه

در مقابل قهر کردن مردها توهم فقطططط باید قهر کنی و بی توجهی کنی درست مثل خودش...هرچی بری سمتش و منت کشی کنی سری بعدی بیشتر قهرو ناز میکنه...دیدم که میگم الکی نمیگم

طلاق بگیر این مردا کتک میزنن و عصبی ان بعد که دیدن آبرو و زندگیشون در خطره موش میشن تا زن رو خر کننر ...

😔😔😔واقعا دلم واسه بچم کبابه که این چیزا رو از این سن می بینه

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ نمیره دکتر خودت برو رفتارش به دکتر بگو اگ دارو داد تو شربت چیزی حل کن بهش بده اینا اختلال دوقطبی ...

من پیش مشاور رفتم حرف زدم با دو نفر گفتن باید خودش بیاد

همش میگم کاش بچم نبود که این روزا رو ببینه اینجوری منم خیلی راحت تر میتونستم تصمیم بگیرم

متاسفانه اگ بچه ات پسره این رفتار رو کم کم از شوهرت یاد میگیره من پسرم یه سری چیزا ازش یاد گرفت ولی من شوهرم اکثرا خونه نیست یعنی همیشه سرکاره این اختلال دوقطبی ارثی به بچه هم انتقال پیدا میکنه همین رفتار که باتو میکنه بعدا میشه یه نوع اختلال روحی برا پسرت وصدمه میبینه

ن ن فقط میگم که چرا باید بزنه بعد اینجوری بگه به خودش هم گفتم آدم کسیو دوست داشته باشه حاضر نیست ی خ ...

اسی چقدر شرایطت مثل مادر منه اونم همش دو به شک بود داخل زندگی الان بیست و خرده ای سال گذشته هنوز دو به شکه

استارتر جان طلاق بگیر به پیر به پیغمبر خدا گفته زیر بار ظلم نرید، نمون بخاطر چهار تا حرف قشنگش

این آدم روانیه متوجهی؟ میخوای زندگی خودت و بچه رو هدر بدی که شاااید شوهرت درست شد؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من پیش مشاور رفتم حرف زدم با دو نفر گفتن باید خودش بیاد

منکه خودش رفت دارو میخوره ولی کسی میشناسم شوهرش نمیامد رفت یه دکتر آشنا پیدا کرد دکتره دارو نوشت این بهش یواشکی میداد شوهرش کلا آروم شد رفتارش

منم دوسه بارشکایت کردم ولی همون مشاور دادگاه میگف برگرد بچه هات اواره میشن فلان من چون خانواده ام اد ...

خانواده منم همینن حالا این سری اینجوری گفتن همیشه میگن همه مردا همینن تحمل کن

همسایه ها که شهادت نمیدن ، مهریه ۱۱۴

فکر کنم شما هی داری خودتو قانع میکنی که نری چون هی میگی پیام داد و...

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

سری قبل گفتم باید بری پیش دکتر گفت میرم ولی وقتی برگشتم دیگه نرفت

تعهد محضری بگیر

در صورت عدم پیگیری درمان حق طلاق با شما هست

حداقل ۳ماه خونه ی پدرت بمون تا درمان را ادامه بده ،بیشتر میتونی که چه بهتر ، حتی بعدا همکاری نکنه برای خوردن دارو باید خودت با غذا به خوردش بدی

پرونده ی روانپزشکی داره؟ بیماری خاصی تشخیص دادن؟

یعنی ۱۱ ساله نتونستی تصمیم بگیری بمونی یا بری؟ عجب بابا عجب...من فک کردم دیشب اتفاق افتاده این قضیه

این قضیه که تعریف کردم واسه سه روز پیشه ۱۱ سال ک ازدواج کردم البته از اول اینقدر داغون نبود

در مقابل قهر کردن مردها توهم فقطططط باید قهر کنی و بی توجهی کنی درست مثل خودش...هرچی بری سمتش و منت ...

اصلا نمیرم یک جوری از چشمم افتاده جلو چشمم آتیش بگیره هم براش ناراحت نمیشم

متاسفانه اگ بچه ات پسره این رفتار رو کم کم از شوهرت یاد میگیره من پسرم یه سری چیزا ازش یاد گرفت ولی ...

پسره 💔