2777
2789
عنوان

بابام میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست
اولا چله بر میداری به هیچ کس نگو دوما چرا براش تایم مشخص کردی در طول روز هر وقت تونستی بخوندوباره ام ...

من به کسی نگفتم خودشون صبح ها که بیدار میشن می بینن من دارم میخونم میفهمن آخه فضیلتش به اینه که قبل ا.ز طلوع آفتاب باشه برای یاری امام زمان

بداخلاقی دیگه😂خودت می رفتی خوب

خب نمیتونم وسیله نداشتم اگه داشتم از کسی نمیخواستم خب ببین عزیزم هفته قبلش اومد خونه ساعت 5.ربع بود 6 نوبت داشتم کلی غر زد که باید 6 اونجا باشی نیم ساعت راهه تا اونجا بد قولی فلان خب من چه میدونم آخر زمان مهم هست یانه این سری میگفت اشکال نداره یکم دیر برسیم انگار نسبت به وضعیت اونا قانون و درست و غلط عوض میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگر گفتن بگو آره

بچه های مردم الان پای شبکه های ماهواره و بساط مواد مخدر هستن اونا خوبن

پدر مادر نازشون هم میکشت هرچی میخوان میکنن

من بدم که قرآن میخونم

جواب بده بذار از خواب بیدار بشن

عزیزم اگر گفتن بگو آره بچه های مردم الان پای شبکه های ماهواره و بساط مواد مخدر هستن اونا خوبن پدر ما ...

عشقم هی چی بگم گفتم ولی انگار اون اخلاقه خیلی مهمه براشون بخدا ذاتا آدم بداخلاقی نیستم اونا اول خودشون دادو بی داد میکنن بعد من یه چیزی میگم عصبانی میشن بعد امروز صبح بیدارم کرده میگه چلت به هم خورد از لحن حرف زدنش حالم بد شد میدونم از قصد نبوده که منو صدا نکرده ولی خیلی به لحن بدی گفت منم باهاش بحثم شد گفتم با لحن بدی گفتی ولی مامانم گفت ناراحت شده چلت به هم خورده صبحی اینقدر گریه کردم سر درد شدم 😭😭

عزیزم فکر کردی امام زمان این چیزا براش مهمه

اون معععصومه

اون تلاش تورو میبینه من نتیجه کارو

به حرف آدما فکر نکن دل شکسته باشم خدا ازشون تاوان میگیره مطططمین باش اونم تو این مورد حساااااس که خودت بدتر ناراحت بودی