بچه ها من چله دعای عهد برداشته بودم و حدود 30 روز قبل از طلوع آفتاب خوندم امروز خواب موندم. و بیدار نشدم بعد بابام برگشته میگه این فضیلت ها نصیب هرکسی نمیشه نمیشه بد اخلاق باشی و چله تموم شه چله برا آدمای خاصه نه آدمایی مثل تو حالم خیلی بده
خب نمیتونم وسیله نداشتم اگه داشتم از کسی نمیخواستم خب ببین عزیزم هفته قبلش اومد خونه ساعت 5.ربع بود 6 نوبت داشتم کلی غر زد که باید 6 اونجا باشی نیم ساعت راهه تا اونجا بد قولی فلان خب من چه میدونم آخر زمان مهم هست یانه این سری میگفت اشکال نداره یکم دیر برسیم انگار نسبت به وضعیت اونا قانون و درست و غلط عوض میشه
عزیزم اگر گفتن بگو آره بچه های مردم الان پای شبکه های ماهواره و بساط مواد مخدر هستن اونا خوبن پدر ما ...
عشقم هی چی بگم گفتم ولی انگار اون اخلاقه خیلی مهمه براشون بخدا ذاتا آدم بداخلاقی نیستم اونا اول خودشون دادو بی داد میکنن بعد من یه چیزی میگم عصبانی میشن بعد امروز صبح بیدارم کرده میگه چلت به هم خورد از لحن حرف زدنش حالم بد شد میدونم از قصد نبوده که منو صدا نکرده ولی خیلی به لحن بدی گفت منم باهاش بحثم شد گفتم با لحن بدی گفتی ولی مامانم گفت ناراحت شده چلت به هم خورده صبحی اینقدر گریه کردم سر درد شدم 😭😭