2777
2789
عنوان

بابام میگه

262 بازدید | 23 پست

بچه ها من چله دعای عهد برداشته بودم و حدود 30 روز قبل از طلوع آفتاب خوندم امروز خواب موندم. و بیدار نشدم بعد بابام برگشته میگه این فضیلت ها نصیب هرکسی نمیشه نمیشه بد اخلاق باشی و چله تموم شه چله برا آدمای خاصه نه آدمایی مثل تو حالم خیلی بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دل پری داره از دستت بابات😂

خدا مثل بابات سختگیر نیست ادامه بده قبول می کنه

ولی دیگه بداخلاقی نکن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بهش ثابت کن میتونی.به دل نگیر

اخه خودشون گاهی اوقات آدمو عصبانی میکنن.و باعث میشن من پرخاش کنم بعد میگن احترام پدر و مادر این نیست قلبم شکسته امروز خیلی از امروز از اتاق نمیرم بیرون که نبینمشون که بد اخلاق باشم

اخه خودشون گاهی اوقات آدمو عصبانی میکنن.و باعث میشن من پرخاش کنم بعد میگن احترام پدر و مادر این نیست ...

باید با همه همینطور باشیم.فاصله مون رو مدیریت کنیم.حریم ها رو حفظ کنیم.جاذبه و دافعه داشته باشیم ولی پرخاش نکنیم.

بهش بگو شما بیشترین روزی که خوندی چقدر بود؟

خودش کفایت میکنه برای جواب!!!!

اگر خواستی تند تر باشه بگو

دل بشکنی و بخونی چهل روز قطعا نمیشه

این چهلله مال مومناس

کسایی که مردم از دست و زبانشون در امان باشن

چه دل پری داره از دستت بابات😂خدا مثل بابات سختگیر نیست ادامه بده قبول می کنهولی دیگه بداخلاقی نکن

عشقم خودشون باعث میشن چند روز پیش نوبت دکتر داشتم ساعت 6 بعد ساعت 5ونیم همراه مامانم آماده شدم و رفتم تونستم تو ماشین که اگه مامانم و پیاده کرد منو ببره بعد حالا داره میره خونه که من گشنمه برم غذا بخورم میبرمت گفتم پدر من ساعت 6 من نوبت دارم میگه من از صبح تا الان گشنمه مامانت فهمید تا نفهمیدی این قدر بی شعوری تو دلم گفتم پول که داشت خونه نیومده برا خودش ساندویچ میخرید میخورد گشنه نمونه

بهش بگو شما بیشترین روزی که خوندی چقدر بود؟خودش کفایت میکنه برای جواب!!!!اگر خواستی تند تر باشه بگو ...

ببین هرچی میشه به امام زمان ربطش میده مامانم هم همینطور یه بار داشتم سوره الرحمن میخوندم برگشته میگه خونه رو مرتب نمیکنی قرآن که میخونی بخوره تو سرت بابامم میگه با این اخلاقت یار امام زمان نمیشی تازه خیلی خودمو کنترل میکنم که هیچی نگم ولی بعضی وقتا دستم در میره عصبانی میشم

عشقم خودشون باعث میشن چند روز پیش نوبت دکتر داشتم ساعت 6 بعد ساعت 5ونیم همراه مامانم آماده شدم و رفت ...

بداخلاقی دیگه😂

خودت می رفتی خوب

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤