2777
2789
عنوان

ما خنگ نیستیم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 44 پست

شما علاقه ت رو دنبال کردی

خیلیا واقعا نمی تونن دولتی قبول شن و ناچار میرن آزاد

من میشناسم از اطرافیان میگه من به خاطر علاقه م اومدم ازاد و همین حرفهای تو که میگی

ولی خبر دارم هر سال یواشکی میره کنکور میده که دولتی قبول شه و نمیشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر کاری هم بکنیم باز هم دانشگاهها رنک دارن برای خودشون حتی شده در نگاه مردم

دانشگاههای دولتی

دانشگاه آزاد

پیام نور

غیرانتفاعی

هر چند که برای رشتههای تاپ مخصوصا پزشکی واقعا آزاد و دولتی و غیر انتفاعی در یک سطح هستند برای مردم به هر حال رشتهٔ تاپه

من میدونم پیام نوراییا و آزادیا خنگ نیستنولی بی انصافیه یکی خودشو بکشه برا قبولی تو دانشگا و رشته مو ...

خب عزیزم با پول هم بری باید درس بخونی

با رتبه برتر کاری ندارم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

رشته تاپ چیا داره واسه پسرم میخوام

مثل حقوق حسابداری روانشناسی مهندسي ها و ...

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

چقدر حرصی شدی و جواب توهین با توهینی بدتر دادی پس چه فرقی دارید

تو هم جای من بودی حرصی میشدی

اگه صرفا اومدی متلک بندازی

لطفا برو بیرون جایی که دوست داری نیا

رشته مورد علاقم🙂موفق باشی

قربونت عزیزم همچنین شما

من درسم تو دوران دبیرستان خیلی خوب بود ولی به رشتم اصلا علاقه نداشتم برای همین رفتم آزاد اون رشته لی ...

آفرین به تو

کار خوبی میکنی

منم مثل تو رفتم پی علاقم

هوش نه گانه گاردنر رو بخون عزیزم

هیچ انسانی خنگ نیست بلکه هرکس استعداد متفاوتی داره

اگر آی کیو یه نفر پایینه نمیتونه پا رو زمین بکوبه و بگه نهههههه من خیلی هم آی کیوم بالاست شما دروغ میگید! خیر آی کیو پایین یعنی آی کیو پایین! اما آی کیو فقط یکی از انواع هوشه! هوش های متفاوتی هستن که هرکس در یه جنبه بالاست و در جنبه های دیگه پایین. خودت رو با کسایی که دولتی قبول شدن و رتبه خوب آوردن مقایسه نکن که تو این مقایسه قطعا شکست میخوری. چون اونا هوشی داشتن که به درد کنکور و تست زنی میخورده و تو هوش متفاوتی داری. همین

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بلهانساني و ریاضیخیلیا هم تو خارج با پول پزشکی میخونن

آره خداییش برای رشته های انسانی و ریاضی میشه بهترین رشته هارو توی آزاد خوند بعدم درسته دانشگاه مهمه ولی قطعا رشته خیلی مهمتره پس کاری به حرف دیگران نداشته باش فقط بخون تا معدلت بره بالا..

مهندسی کامپیوتر نر افزار داره یعنی

بله

البته باید دفترچه دانشگاه رو بخونید