خندم گرفت😂 چون اولین باره میره اونجا. و براش غریبگی داره. فکر میکنم بشینه
من پسرمو بردم ثبت نتم کنم اسمشو نمینوشت که بیش فعاله گفتم بخدا این مدلشه جای غریبه جوگیر میشه دو روز بیاد اگر تو کلاس ذره ی تکون خورد ننویسید بعد چند روز خودش زنگ زد فلانی مدارک بیار پسرت تو کلاس خیلی اقاس گفتم بابا میدونم این دفعه اول کلا جوگیر میشه نمیشینه حرف میزنه انگار استرس داره
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
وای نشانه ها رو نمیدونستم.😐 سوره و شعر میخونه ولی مثلا یه کلمه دو کلمه جا میندازه. به نظرت مشکلیه؟
نبابا همینکه میدونه خوبه مثلا میگفت کی برف میاد کی هوا گرمه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
وا چه ربطی به اون داشته که بنویسه یا نه. من رفتم کافینت ثبت کرد برام
عزیزم منظورم کلاس آمادگی بود که میگفتن شلوغه نمینویسم