2777
2789
عنوان

مامانایی که کلاس اولی دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 61 پست
خندم گرفت😂 چون اولین باره میره اونجا. و براش غریبگی داره. فکر میکنم بشینه

من پسرمو بردم ثبت نتم کنم اسمشو نمینوشت که بیش فعاله گفتم بخدا این مدلشه جای غریبه جوگیر میشه دو روز بیاد اگر تو کلاس ذره ی تکون خورد ننویسید بعد چند روز خودش زنگ زد فلانی مدارک بیار پسرت تو کلاس خیلی اقاس گفتم بابا میدونم این دفعه اول کلا جوگیر میشه نمیشینه حرف میزنه انگار استرس داره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من پسرم کلاس اوله.پارسال برای سنجش انقدر حرص خوردم و استرس داشتم خدا میدونه اما هیچ چیز خاصی نبود.ال ...

خداروشکر. انشاالله منم بیام مثل شما برای بقیه مامانا بگم به خیر گذشت🥰 شمارش اعداد رو تا چند پرسیدن؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای نشانه ها رو نمیدونستم.😐 سوره و شعر میخونه ولی مثلا یه کلمه دو کلمه جا میندازه. به نظرت مشکلیه؟

نبابا همینکه میدونه خوبه مثلا میگفت کی برف میاد کی هوا گرمه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من پسرمو بردم ثبت نتم کنم اسمشو نمینوشت که بیش فعاله گفتم بخدا این مدلشه جای غریبه جوگیر میشه دو روز ...

وا چه ربطی به اون داشته که بنویسه یا نه. من رفتم کافینت ثبت کرد برام

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

من معلم کلاس اولم هیچکدوم از شاگردام بلد نیستن بالای ده بشمارن برعکس هم اکثرا بلد نیستن بشمارن درست

برعکس که کلا سخته باهاش کار نکردم. دارم تلاش میکنم تا ۲۰ بتونه بشماره. به نظرتون تا ۱۰ کافیه؟

نبابا همینکه میدونه خوبه مثلا میگفت کی برف میاد کی هوا گرمه

ممنونم عزیزم. انشاالله گل پسرت موفق باشه

پسرم میگه تا ۲۰ازم پرسیدنمیگه گفتن از عدد ۲۰یکی یکی بیا پایین

وای خیلی سخته🤧

خداروشکر. انشاالله منم بیام مثل شما برای بقیه مامانا بگم به خیر گذشت🥰 شمارش اعداد رو تا چند پرسیدن؟

اعداد یک تا ۱۰ پرسیده بودن. معکوسشو اصلا نپرسیده بودن.

گفته بود برای رنگ سفید و رنگ قرمز مثال بزن. سفید مثل چی؟

حرف ل هم گفته مثل چی پسرم گفته بود مثل لیلا

مربع و مثلث و دایره پرسیده بود

برعکس که کلا سخته باهاش کار نکردم. دارم تلاش میکنم تا ۲۰ بتونه بشماره. به نظرتون تا ۱۰ کافیه؟

منظورم این بود اگه تو سنجش اینقدر حساس بودن که هیچکدوم از شاگردام الان تو کلاس من نبودن

به نظر من که کافیه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

وا چه ربطی به اون داشته که بنویسه یا نه. من رفتم کافینت ثبت کرد برام

عزیزم منظورم کلاس آمادگی بود که میگفتن شلوغه نمینویسم

اعداد یک تا ۱۰ پرسیده بودن. معکوسشو اصلا نپرسیده بودن.گفته بود برای رنگ سفید و رنگ قرمز مثال بزن. سف ...

امسال سنجش زود شروع شده . و فقط چند تا نشانه یاد گرفتن. همه ی حروف الفبا رو بلد نیستن.توکل به خدا. انشاالله به خیر بگذره