2777
2789
عنوان

😭😭😭عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 70 پست

نكن اسي. گناه داره.

خوبه ميگي همه جوره خوبه.

طفلي داره تلاششم ميكنه. تقصير مملكت كوفتيه خودمونه كه مردم پيشرفت نميكنن.

ان شاءالله زودتر خونه دار بشيد.

ولي بخدا اينكارو باهاش نكن. دلم سوخت واسش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

آخه نمیتونم بچه دارم و نه بخدا میرفتم کار میکردم

پس دیگ با وجود بچه چرا حرف طلاق میزنی

هر چی ک هست همینجوری بگذرون

مادرت نمیتونه کمکت کنه؟

ماهی ۱۰ ت بهت بدن کارت راه میوفته

من خودمم متاهل بودم اما خانوادم با وجود اینکه وضع شوهرم عالی بود باز منو ساپورت میکردن همه خرجم با اونا بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم همه ی برادراش پولدارن ...فقط این وضعیت اقتصادیش خرابه منم حرصم میگیره ...آخه کی الان با م ...

چون دور و بریات پولدارن این شده طرز فکرت . خیلیا هستن که با خیلی خیلی کمترش دارن زندگی میکنن ۳۵تومنم چیزکمی نیست دخترجان

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

پس دیگ با وجود بچه چرا حرف طلاق میزنی هر چی ک هست همینجوری بگذرون مادرت نمیتونه کمکت کنه؟ ماهی ۱۰ ت ...

خدا حفظ کنه خانوادتو....والا مادرم یچزیم ازم نخواد برای نوه های پسریش باید روزی هزاران مرتبه خدارو شکر کنم ..با وجود اینکه میلیاردو...انگار من دشمنشم ...همش میگه خودت با این ازدواج کردی با این گدا ...همش میگه گدا .......منم یکماهه بهش میگم گدا

👩‍❤️‍👨
خدا حفظ کنه خانوادتو....والا مادرم یچزیم ازم نخواد برای نوه های پسریش باید روزی هزاران مرتبه خدارو ش ...

نمیدونم چی بگم واقعا کار خانوادت اشتباهه

مگه سنتی ازدواج نکردی ؟ .

قدر شوهری که اخلاقش خوبه را بدون. من خونه دارم ولی شوهر خوش اخلاق....

آخه بی پولیم بد دردیه ...همش خانوادم میزنن تو سرم میگن تقصیر خودته که شوهر به گدا کردی ....خب ماشینم داره ..پول رهن خونه اینا داره محله های خوب میشنیم ..اما حقوقش خیلی کمه ....همش میره رو اعصابم این حقوقش

👩‍❤️‍👨
آخه بی پولیم بد دردیه ...همش خانوادم میزنن تو سرم میگن تقصیر خودته که شوهر به گدا کردی ....خب ماشینم ...

اسي بخدا داره به سرم ميزنه اگه نزديكم بودي يه نيشگون ازت ميگرفتم.

باور كن داري سخت ميگيري. نكن. از دستش ميدي يه وقت ها؟!

خدا خوشش نمياد. بخدا داري الكي زندگيتو خراب ميكني

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

آخه بی پولیم بد دردیه ...همش خانوادم میزنن تو سرم میگن تقصیر خودته که شوهر به گدا کردی ....خب ماشینم ...

خداروشکر بی پول نیستین شما. فقط خونه ندارین. خیلی از کسایی خونه دارن از خوراک خودشون میزنن...