2777
2789
عنوان

😭😭😭عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 70 پست
ممنون از دعاي زيبات عزيزم.من كامل دركت ميكنم. از اينجور موارد هم تقريبا تو فاميل ديدم. ميدونم. سخته. ...

ووووای عزیزم خدا انشاالله بهترین زندگیو بهت بده ،الهی هرچی از خدا میخوای نصیبت کنه ،،،،برای مادرتون هم ناراحت شدم والا .....میدونی چیه عزیزم مثلا زن داداشم ،خواهرم یا مثلاً اقوام شوهرم میان خونمون یجوری حرف میزنن که من عارم میاد ....به چشم قشر ضعیف نگامون میکنن ،حس بدی بهم دست میده ،،منم از شوهرم عصبانی میشم و سرش داد میزنم زیاددددد ....خیلی خیلی اخلاقش خوبه خیلی آروم و متینه ...میاد دستامو میگیره و آرومم میکنه و میگه من بهت قول میدم درستش کنم میگه اما فقط صبر کن تحمل کن ،منم اصلا صبوررر نیستم اصلا .....نمیدونم چرا از بچگی اینجوری بودم همش عاشق پولم .ای پول زهرمارم بشه ....باورت میشه الان شوهرم با گریه زد بیرون رفت .....گفت فقط اسم طلاقو نیار که خودمو میکشم 😭😭😭الان من موندمو یه عالمه عذاب وجدان ...روزها هم دخترم نق نق میزنع بیشتر عصبی میشم همشو سر شوهرم خالی میکنم .

👩‍❤️‍👨
ووووای عزیزم خدا انشاالله بهترین زندگیو بهت بده ،الهی هرچی از خدا میخوای نصیبت کنه ،،،،برای مادرتون ...

بازم ممنونم ازت بابت دعاي خيرت. صد برابرش به زندگيت برگرده گلم.

خب متاسفانه رفتار خانوادت اشتباهه. تو فقط ببين و بگذر. اگر اهميت بدي بدتر ميشه.

منم خودمم همينم. كم صبرم. مثل شما خونه پدرم هميشه همه چي فراهم بوده. اگر با شخصي مثل همسر شما ازدواج كنم منم ممكنه مثل شما رفتار كنم. چون امثال منو شما برامون عادي نيست. اينا رو گفتم كه متوجه بشي منم مثل خودتم تا حدي.

ولي شما الان زن بالغي. مادري. تجربه هاي زيادي كسب كردي. منم جاي خواهر كوچيكتم عزيزم. واسه همين بهت ميگم بايد بهتر و صبورانه تر رفتار كني.

الان شوهرت زده از خونه بيرون گناه داره طفلي. خداي نكرده زبونم لال چيزيش نشه.

ديگه واقعا اسم طلاق رو نيار. واقعا انرژي منفي داره.

مرد هم تا جايي ارومه. خدايي نكرده يهو ديدي گفت باشه. طلاق. ديگه چه ميكني؟

حق هم داري كه اعصابت بهم بريزه. چون تو اين شرايط بزرگ نشدي.

ولي بنظرم اين يك ماه كه قهر كردي ديگه كافيه. از فردا به روال برگرد. نه فوقش از شنبه. امروز جمعه رو يكم به ذهنت استراحت بده. با خودت كنار بيا. از شنبه دوباره همون عاشق معشوق بشيد. بهش روحيه بده. بگو من همه جوره پشتتم.

به رفتار زشت خانوادت هم اصلا اهميت نده. مهم تو و شوهرتي و خوشبختيتون. تمام

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم ممنونم ازت بابت دعاي خيرت. صد برابرش به زندگيت برگرده گلم. خب متاسفانه رفتار خانوادت اشتباهه. ت ...

عزیزم ممنونم چه قلم زیبایی داری و اینهمه قشنگ تایپ کردی ،ازت ممنونم بابت راهنماییتون ،من براتون بازم دعا میکنم الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده ،،،شما هم برام دعا کن قلبم آروم بگیره و یکمی از طمع و حرصم کم بشه 🙏چون دارم شوهرمو اذیت میکنم ،بخدا الان با گریه رفت بیرون 😭😭😭میشه برامون دعا کنی وضعیتمون بهتر بشه .......خانوادم همش سرکوفت میزنن که چرا با آدم ندار ازدواج کردی ،،,بجای کمک کردن فقط همینو میکوبن بهم ......مادرم هم کلا با ازدواج من مخالف بود که چرا مثلا زن پسر خالم نشدم همش اسم اونو میکشه وسط ک برو ببین فلانی چی داره و چی نداره .....منم بهش میگم من ازاون بدم اومده دوسش نداشتم برا همین باهاش ازدواج نکردم ،مگه میفهمه ....همش میگه پس بسوزو بساز ،،،یجورایی خوشحاله ...آخه مادرم تا حدودی متاسفانه شد دختره

👩‍❤️‍👨
عزیزم ممنونم چه قلم زیبایی داری و اینهمه قشنگ تایپ کردی ،ازت ممنونم بابت راهنماییتون ،من براتون بازم ...

ممنون بابت نظر لطفت عزيزم.

رو چشمم. حتماااا واست دعا ميكنم عزيزم.

خدا دعاي منه رو سياه رو قبول كنه ان شاءالله.

🫂🤍

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اخه از اول گفت تلاش میکنم پولدار بشم ...چون من همون اولش بهش گفتم پول هم برام مهمه 😭😭😭😭

شوهر منم همین حرفو زد طفلک داره خودشو پاره میکنه ولی خب نمیشه فقط حد خوردن برسونیم .دست اقایون نیست شرایط اقتصادی داغونه بخدا . درکش کن گناه داره از استرس و فشار خدایی نکرده چیزیش میشه . پشتش باش .خدا خودش درست میکنه

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

عزیزم ممنونم چه قلم زیبایی داری و اینهمه قشنگ تایپ کردی ،ازت ممنونم بابت راهنماییتون ،من براتون بازم ...

مامان منم همیشه زندگی بقیه رو سرکوفت میزنه ک فلانی طلا داره و فلان میخره و بهمانه ولی من توان شوهرمو میبینم ک در چ حدی میتونه برسع و اصلا بحث نمیکنم باهاش

ولی یجورایی مدیریت میکنیم دخل و خرجمونو ک یکم حداقل پس انداز شه از پولمون

ببین اخلاق و متانت شوهرت قابل مقایسه با هیچ قصری در دنیا نیست 🥹 ادم به شخصیت و اخلاق و شعور همسرش مینازه نه به پولش بزار فکر کنن فقیری نداری چه بهتر اصلا داد بزن بگو من فقیرم ندارم حقوق شوهرم همینه که هست ولی شخصیت و شعور و اخلاقش اندازه هزاران قصر و گنج برام ارزشمنده کسی ام گفت نه پول مهمه بدون حسوده اره نمیگم پول بده ولی خدایی ترازوش در برابر اینهمه حجم از شخصیت شوهرت کفه پایینه

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

عزیزم بخدا حاضرم برم نظافتچی هم بشم اما خب بچه دارم

عزیز قلبم الهی فداتشم ببخشید نمیدونستم انشاءالله همیشه موفق ترین و سلامت و خوشبخت ترین باشی گلم

نمیشه درس بخونید دوباره کنکور بدید تو اینستا خیلی ها رو دیدم با بچه دارن میخونن