2777
2789
عنوان

😭😭😭عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 70 پست
لابد منخب تویی دیگهفکر کردی فقط تو مشکل داری یه شبه هم میخوای ره صد ساله رو بریآدم با بلندپروازی و ن ...

آره عزیزم دست خودم نیست خیلی خیلی پول دوستم ...شرایط خواهر برادرامو که میبینم خیلی حسرت میخورم متاسفانه

👩‍❤️‍👨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچی ،،،چون عاشقم بود و هست قول داد همه کار برام بکنه هرچی بیشتر کار میکنه کمتر به نتیجه میرسه .. ...

تو خودت حاضر نیستی برای خواسته های خودت تلاشی کنی

فکر میکنی اون قول چراغ جادوعه

تهشم خسته میشه از اینکه داره برای یه ادم ناسپاس راحت طلب صدشو میزاره و رها میکنه و میگه همینیه که هست نمیتونی بسلامت

بعد یه روز میرسه به خودت میایی که دیره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین هر کسی ی مشکلی داره هیشکی کامل نیس دوس داشتی پولدار میبود اما خیانت نیکرد بهت طلاقت میداد؟ اگ خ ...

نمیدن ..خانوادم پولدارن ..اما هرچی دارن برای پسرا و نوه هایی پسریشون گذاشتن ..حرومشون باشه

👩‍❤️‍👨
عزیزم ینی مقصر منم ؟؟؟حالا یکماهه الکی هم بهش گیر دادم که طلاق بگیرم ،،دوراز جونش نزدیکه سکته کنه بق ...

اره شمایی وقتی تمام سعیشو میکنه اوضاع همه همینه..میتونست بدتر باشه ولخرج باشه تنبل باشه خیانت بکنه معتاد باشه دست بزن ووو ...

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
عزیزم ینی مقصر منم ؟؟؟حالا یکماهه الکی هم بهش گیر دادم که طلاق بگیرم ،،دوراز جونش نزدیکه سکته کنه بق ...

خب طلاق بگیری به رفاهی که میخوای میرسی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینکارو نکن دلشو نشکن بعدم ۳۵ تومن خوبه که خودت اول برج ۵ تومنشو پارسیان بخرپس انداز کنید . همین فردا بخودت برس،لباس تمیزوزیبابپوش ارایش کن غذا درست کن خونه رو تمیز کن بگو ببخشید منم بهم فشاراومد وگرنه از ته دلم دوستت دارم هرگز فکر طلاق نیستم و امیدوارم بابت این مدت منو ببخشی ... رابطه هم ازش ممنوع نکن تواین اوضاع اقتصادی جامعه عوض اونکه دلگرمی بدی اینجوری میکنی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نمیدن ..خانوادم پولدارن ..اما هرچی دارن برای پسرا و نوه هایی پسریشون گذاشتن ..حرومشون باشه

عجب

خب پس کنار بیا

دل شوهرت و نشکن

خودتم برو کار کن زندگی کنین .دنیا دو روزه

ب این فکر کن اگر خدایی نکرده نباشه چقد اذیت میشی تنهایی

تو خودت حاضر نیستی برای خواسته های خودت تلاشی کنی فکر میکنی اون قول چراغ جادوعه تهشم خسته میشه از ای ...

یکماهه همش الکی بهش میگم طلاق ،،،اونم فقط از این کلمه میترسه ...میگه چرا عذابم میدی تو چقدر ظالمی.......متاسفانه خیلی مادیاتیم😔

👩‍❤️‍👨

مردا اول زندگی صبورن بعد اگر به این اخلاقات ادامه دادی روزی میرسه که جوابتوبه شکلای بدتری بده . سعی کن لیاقت رفتارخوب و ادم خوب رو داشته باشی تاوقتی که تبدیل نشده به یه ادمی که روز و شب ازارت بده

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عجب خب پس کنار بیا دل شوهرت و نشکن خودتم برو کار کن زندگی کنین .دنیا دو روزه ب این فکر کن اگر خدایی ...

آخه نمیتونم بچه دارم و نه بخدا میرفتم کار میکردم

👩‍❤️‍👨
یکماهه همش الکی بهش میگم طلاق ،،،اونم فقط از این کلمه میترسه ...میگه چرا عذابم میدی تو چقدر ظالمی... ...

دیگه هیچوقت این کلمه رو تحت هیچچچچ شرایطی بکارنبر کلمات انرژی دارن و تکرار کنی خدای ناکرده رخ میده هرگز اینونگو میدونی چه بارروانی بدی بهش وارد کردی این مدت

مگه خونه دارشدن اینجوریه

با پس انداز با صبربا اینده نگری ازخداهم بخواه تاجور کنه

مردا اول زندگی صبورن بعد اگر به این اخلاقات ادامه دادی روزی میرسه که جوابتوبه شکلای بدتری بده . سعی ...

ببین عزیزم همه ی برادراش پولدارن ...فقط این وضعیت اقتصادیش خرابه منم حرصم میگیره ...آخه کی الان با ماهی ۳۵تمن زندگی میکنه توروخدا شما بگین 😭😭😭😭

👩‍❤️‍👨