2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6155 بازدید | 154 پست
میدونم ندیدی 🤣آخه از بس چاق و کوتله زیاد شده غیر ممکنه 😂درک میکنم گلم ولی الان حامله ام دوباره بعد ...

صد هشتاد دیگه زن نیست رسما یه مرده ظرافت نداره قد زن یک هفتاد عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این خیلی خوبه که عاشق اندامت هستی. واقعا تحسین بر انگیزه من هم که کمبود وزن شدیدی دارم هیجیبه سایزم نیست

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

من از امریکا هر ماه بوت میخرم راضیم شما از اون جا بخر

فکر کنم تا ارسال کنن رمستون تموم شده باشه ترکیه هم باشه راضی ام

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چاق و کوتوله چی چیه؟ :/والا من تا حالا خانم 180ای ندیدم.. خودم 170م 55 کیلو.. میدونم چقد لاغرم.. دیگ ...

جالبع خودش یک هشتاده یک هشتاد برای زن خیلی افتضاحه اصن ظرافت بغلی بودن زنانه نداره قد یک هفتاد شما زیباتره

منم بخدا همینم. ژنتیکی توپر هستم و بودم از بچگی م

اره منم همین طورم استخون بندی نسبتا درشتی دارم دست پاهام کلا پایین تنه ام پرتر

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

باز من پاهام همیشه لاغره عکستو بزار دوباره ندیدم

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

من قدم ۱۷۲ الان که ۷۵ کیلوام احساس میکنم رژیم لازمم

برای قد شما این وزن زیاده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خیلی بده واقعا. هر کار میکنم بازم همینه.

آرزوم اینه ک کاش توپر نبودم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.