2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5389 بازدید | 145 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور با قد 180 و وزن 50 چاق بودی؟😂 امکان نداره

میدونم ندیدی 🤣

آخه از بس چاق و کوتله زیاد شده غیر ممکنه 😂

درک میکنم گلم ولی الان حامله ام دوباره بعد از زایمان میخوام هیکلم مثل قبل کنم

بعدشم من گفتم صورتم پر بوده به خاطر همون میگفتن چاق درست بخون در ضمن کلا یک جایی از بدن در تناسب اندام زیاد از حد تپل تر باشه چاق دیده میشی

میدونم ندیدی 🤣 آخه از بس چاق و کوتله زیاد شده غیر ممکنه 😂 درک میکنم گلم ولی الان حامله ام دوباره ...

چاق و کوتوله چی چیه؟ :/

والا من تا حالا خانم 180ای ندیدم.. خودم 170م 55 کیلو.. میدونم چقد لاغرم.. دیگه 180 و 50 بر اساس معیار های جهانی هم کمبود وزنه عزیزم.. قشنگ 10 کیلو زیر وزن سالم.. نمیدونم چطور صورتت چاق بوده با این کمبود وزن..

جات باشم انقدر لاغر نمیکنم گل، باور کن برا بدنت سالم نیس.. یا لااقل دکتر تغذیه برو تا مطمئن شی سالمه..

اسی چهرتو دیدم اصلا واقعا آدم میخواد چهرشو بکوبه به مثل شما بساره از بس که تو نازی

مرسی ازت 🌺🌺

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم میخام ببینمت🥲 چرا همیشه دیر میبینم تایپیکاتو🥲🥲🥲

هروقت اومدی بگو میزارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......