2777
2789
عنوان

پشیمونم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 56 پست

فقط میتونی صحبت کنی و بگی اینجوری راضی نیستی و ضرر کردی

ولی اینکه قبول کنه یا نه....

خودتو اذیت نکن

پیش اومده

تجربه شده

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ب نرخ حساب میشه مثلا من نقدا ب حسابش ریختم شصت و خورده ای رو چطور ب نرخ روز حسابش میکنن؟

باید زنگ بزنید دفتر مرجع تقلیدت ازون بپرس خودشون میگن . که چقدر از قرض دادن گذشته و چقدر بوده و اینا را بهش توضیح بدید خودشون میگن. از طلافروش هم میتونی بپرسی یا بانک 

اونا همه بلدن نرخ به روز بدهی را محاسبه کنند

خیلی بده همچین شرایطی دلم میخواد ی اسیب جدی بزنم بهش طوری ک متوجه نشه من بودم بشدت عصبیم از حقه بازی ...

اره فک کنم پولو به نرخ روز حساب میکنن چون تورم توی کشورمون زیاده ارزش پول هم پایین میاد و به نرخ روز حسابش میکنن 

ببین بهترین کاری می‌تونی کنی اینه صبر کنی همون ۸۰ ۹۰ تومن بهت بده بعد که داد بعد از یه مدت یه آسیب جدی بهش بزن دهنش سرویس شه که ندونه از کجا خورده چون دستت به جایی بند نیست رفتی پول به طرف دادی حتی می‌تونه همون ۶۰ بهت پس بده 

ولی ب نظر شما کاری ک ب نفعم باشه و درست باشه از نظر شما چیه یعنی شما بودین چکار میکردین

فغلا  هر چقدر میتونی نقد ازش بگیر همون شصت هفتاد  زود برو یه النگو  مثل النگوی خودت بخر کاری هم نداشته باش قیمت طلا بالاست پایین هست تو فقط چهار پنج کرم بخر  ، اینو هم هم الان ازش نگیری اون دیگه همین مبلغ رو هم بهت نمیده  فعلا هرچی نقد داد بگیر ازش البته اون که نقد یجا نمیده همین شصت هفتادی که گفته منظورمه یجا بهت نمیده  طلا بخر بعدا سر اختلاف صحبت کن این مبلغ هم از دستت میره اکه ازش نگیری طلا هم بیشتر گرون میشه انقدر پولتو بهت نمیده که طلا هم گرون میشه دوسه گرم بیشتر نمیشه با اون پول خرید ، راستی تو بهش کفته بودی طلامو میفروشم پولشو بهت قرض میدم  پول دستت اومد باید برام همین وزن طلا بخری یا اینکه مثلا شصت میلیون بهس دادی همون شصت میلیونو بگیری؟؟؟ جواب اینو به من بگو تا راهنمایی کنم

فغلا هر چقدر میتونی نقد ازش بگیر همون شصت هفتاد زود برو یه النگو مثل النگوی خودت بخر کاری هم نداش ...

ن والا اصن حواسم ب گرونی نبود اصن چ میدونستم اگرنه شرط میذاشتک

ببین بهترین کاری می‌تونی کنی اینه صبر کنی همون ۸۰ ۹۰ تومن بهت بده بعد که داد بعد از یه مدت یه آسیب ج ...

اتفاقا همین تو سرمه پولمو ازش بگیرم و...اخه لطف کردم تهدیدمم میکنه تازه 😒باید حالشو جا بیارم اما مینرسم بفهمه من بودم