2777
2789
عنوان

پشیمونم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 56 پست

ببین واقعیت اینکه نمیتونی بزور پول فلان گرم طلا رو ازش بگیری

مگر اینکه خودش راضی بشه و بده

مگه از اول میگفتی پول فلان گرم طلا یا فلان قدر دلار رو بهت دارم میدم

در کل میفهمم چی میگی من هم خودم تجربه کردم هم خانواده

درکت میکنم 

ولی متاسفانه نمیشه بزور گرفت

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین واقعیت اینکه نمیتونی بزور پول فلان گرم طلا رو ازش بگیریمگر اینکه خودش راضی بشه و بدهمگه از اول ...

شماهم قرض دادین یا شرایط مشابه من داشتین ؟ میشه تعریف کنید ؟

واقعا حالم بده این ته ظلمه دیگه

اره ظلمه واقعا اما چرا اینقد زود اعتماد میکنین .بگو سفته میارم و مبلغ بدهی رو توش بنویس بده بهش تا امضا کنه اگه نکرد بدون ک نمیخاد اصلا بعدا هم پولتو بده

شماهم قرض دادین یا شرایط مشابه من داشتین ؟ میشه تعریف کنید ؟

خب یک موردش دقیقا آذر پارسال خانوادم به فامیل ۲۰ تومن قرض دادن، که پارسال میشد حدود ۴.۵ گرم طلا، و به نرخ امروز میشه ۵۳ تومن

حالا طرف هنوووووز پول رو پس نداده

ولی خب عمرا بیاد ب نرخ روز بده 

یبارم خودم مقداری دلار قرض دادم، دلار پس گرفتم

ولی خب رشد طلا خیلی بیشتر بود دقیق یادم نیس شاید یک سال و نیم اینا گذشت 

مثلا دست خودم بود طلا میگرفتم.......

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
سلام بستگی داره قول و قرار بین شما چی بوده در زمینه پس دادن پول؟ وگرنه خود قرض و پرداخت قرض از لحاظ ...

چطور ب نرخ حساب میشه مثلا من نقدا ب حسابش ریختم شصت و خورده ای رو چطور ب نرخ روز حسابش میکنن؟

خب یک موردش دقیقا آذر پارسال خانوادم به فامیل ۲۰ تومن قرض دادن، که پارسال میشد حدود ۴.۵ گرم طلا، و ب ...

خیلی بده همچین شرایطی دلم میخواد ی اسیب جدی بزنم بهش طوری ک متوجه نشه من بودم بشدت عصبیم از حقه بازیاش