چندماه پیش حدود شصت هفتاد تومن قرض دادم ب ی شخص دوتاالنگومو دادم رفت همین مقدارشد این طرف هنوز پسش نداده پولو و الان نمیتونم بااین شصت هفتاد اون نه گرم طلا رو بخرم برمیگرده میگه بهت هشتاد نود تومن میدم اما من حساب میکنم الان اون گرم طلا ۱۲۰میل میشه یعنی رسما میخوادی مقدار از پولمو نده چکار کنم 😞
چطور ب نرخ حساب میشه مثلا من نقدا ب حسابش ریختم شصت و خورده ای رو چطور ب نرخ روز حسابش میکنن؟
باید زنگ بزنید دفتر مرجع تقلیدت ازون بپرس خودشون میگن . که چقدر از قرض دادن گذشته و چقدر بوده و اینا را بهش توضیح بدید خودشون میگن. از طلافروش هم میتونی بپرسی یا بانک
ببین بهترین کاری میتونی کنی اینه صبر کنی همون ۸۰ ۹۰ تومن بهت بده بعد که داد بعد از یه مدت یه آسیب جدی بهش بزن دهنش سرویس شه که ندونه از کجا خورده چون دستت به جایی بند نیست رفتی پول به طرف دادی حتی میتونه همون ۶۰ بهت پس بده
ولی ب نظر شما کاری ک ب نفعم باشه و درست باشه از نظر شما چیه یعنی شما بودین چکار میکردین
فغلا هر چقدر میتونی نقد ازش بگیر همون شصت هفتاد زود برو یه النگو مثل النگوی خودت بخر کاری هم نداشته باش قیمت طلا بالاست پایین هست تو فقط چهار پنج کرم بخر ، اینو هم هم الان ازش نگیری اون دیگه همین مبلغ رو هم بهت نمیده فعلا هرچی نقد داد بگیر ازش البته اون که نقد یجا نمیده همین شصت هفتادی که گفته منظورمه یجا بهت نمیده طلا بخر بعدا سر اختلاف صحبت کن این مبلغ هم از دستت میره اکه ازش نگیری طلا هم بیشتر گرون میشه انقدر پولتو بهت نمیده که طلا هم گرون میشه دوسه گرم بیشتر نمیشه با اون پول خرید ، راستی تو بهش کفته بودی طلامو میفروشم پولشو بهت قرض میدم پول دستت اومد باید برام همین وزن طلا بخری یا اینکه مثلا شصت میلیون بهس دادی همون شصت میلیونو بگیری؟؟؟ جواب اینو به من بگو تا راهنمایی کنم