2777
2789
عنوان

پشیمونم 😞

557 بازدید | 56 پست

چندماه پیش حدود شصت هفتاد تومن قرض دادم ب ی شخص دوتاالنگومو دادم رفت همین مقدارشد این طرف هنوز پسش نداده پولو و الان نمیتونم بااین شصت هفتاد اون نه گرم طلا رو بخرم برمیگرده میگه بهت هشتاد نود تومن میدم اما من حساب میکنم الان اون گرم طلا ۱۲۰میل میشه یعنی رسما میخوادی مقدار از پولمو نده چکار کنم 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا هیچوقت ثابت نبودهتحت عنوان قرض دادین پس همون شصت تومن رو باید پس بدهاونی که شما میگین قرض نیست ر ...

خب میتونست زودتر بده اما ندادش هی میگفتم زودتر بدش داشت البته پسش نداد اون موقع حالا نه گرم طلای من چی میشه این وسط ک براش فروختم ؟

همه چی به توافق طرفین بستگی دارهاگرگعتی ۶۰ دادم ۶۰ میگیرم همون باید بگیری نه بیشتراگر طلا میومد پایی ...

نمیدونم قرار شد پسش بده هر طوری ک شد شانس این وسط طلا گرون شد من طلامو فروختم نمیدونستم قراره اینقدر بالا بره حالا دبه کرده میگع نهایت بیست سی تومن بزارم رو پولت بیشتر نمیدم یعنی کار من اشتباهه یااون 

خب میتونست زودتر بده اما ندادش هی میگفتم زودتر بدش داشت البته پسش نداد اون موقع حالا نه گرم طلای من ...

طلا فروختی قرض بدی؟

اخه کی همچین کاری میکنه😑

اگه خیلی واجب بود همون طلا رو بهش میدادی میگفتی 9 گرم دادم 9 گرم پسم بده البته اونم باید کتبا امضا میگرفتی