2777
2789
عنوان

چالش با پسرم

193 بازدید | 24 پست

خانمها من پسر ۱۲ ساله ای دارم که هر دو روز یکبار تو خونه جنجال به پا میکنه واقعا خسته ام کرده. هر روز با خواهرش که کوچیکتره دعوا میکنه. الانم مدارس باز شده تکالیف انجام نمیده. به شدت از چشمم افتاده اصلا نمی خواهم ببینمش. شما چه جوری با این پسرتون که در این سن هست رفتار میکنید واقعا خسته ام کرده تا میخوام چیزی بگم پنجره رو باز میکنه ای مردم مامانم منو کشت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر سنشه ولی حتما مشاوره ببرش بچه های امروزی خیلی عجیب غریب شدن

ازش بپرس چی میخوای یا دلیل کارهاش بپرس با آرامش

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

تو حساس ترین سن ممکنه

دختر منم ۱۱ سالشه خیلی باهاش چالش دارم اونم خیلی داداشش رو اذیت میکنه

باید مدارا کنیم

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

از چشمم افتاد چیه؟ شما باید بهش عشق بدی و اروم باهاش صحبت کنی تا حرف شنوی داشته باشه

بچه اس بهرحال شاید حسادت خواهرشو می کنه

شما باید صبورتر باشی و باهاش بازی کنی

بازی مشترک با خواهرش راه بندازی به حرفاش گوش بدی

در کل بچه داری یه شغل واقعا سخته شما حق داری خسته بشی 🫂❤️

خوبه تو این مسیر از مشاوره هم استفاده کنین اگه تهرانین ببریدش مرکز آتیه ذهن درخشان تو میدون ونک

عجب پدرش باید دخالت کنه یه جذبه ی پدرانه لازم داره یعنی چی پنجره باز میکنه داد میزنه اخه جدی برخورد ...

پسر منم ۱۱ سالشه نسبت به قبل یکم رفتاراش تغییر کرده ولی حرف شنوی داره ازم ، از باباشم میترسه با اینکه با باباش رابطشون خوبه و اصلا کتکش نزده ولی از اول یجوری جا انداختم که باید از باباش بترسه تو مسایل خط قرمز خونه

🤍🌱

پسر منم همین سنه

با خواهرش مدام چالش دارن

اونمزوره و زیر بار حرفش نمیره😂

کاریشون ندارم

یکمی جیغ جیع میکنن و خوب میشن

از اول براشون خط قرمز گذاشتم

ولی خوب تکالیف و کارهاشون باید انجام بدن یا خودشون یا من میگم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاری به شما ندارم ولی کلا از جنس پسرا بدم میاد ،خیلی مادرارو اذیت میکنن اکثرا

همین دیشب دختر همسایه ۳ صبح داشت مواد میگرفت از یکی از پنجره نگاه کردم انگار نه انگار ، اون مال قدیم بود الان دخترا بدتر از پسرا شدن

🤍🌱