2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 34710 بازدید | 670 پست

ماهمه زندگیمون رو پول کردیم و دادیم یه ماشبن سنگین خریدیم دوسال پیش .ماشین مشکل داشت وما دوسال زندگیمون رو گذاشتیم روش حالا باید از نصف قیمت دوسال پیش که خریدیم ارزونتر بدیم

انگاری که خونمون رفت و ماشینامون رفت...

اینا که هیچ موهای سر دوتامون سفید شد

جایی نمیتونیم بگیم میترسیم بقیه هم مسخره مون کنن

همه ش به دلم میزنم و اعصابم داغونه

زندگیمون خیلی عقب افتاد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چند میلیارد حتی به مالیات هم بدهکاریم ولی چون تمام زندگیمون و بردن هیچی نداشتیم حتی به مالیات بدیم هیچی نداریم الان وضعیت مون وحشتاک شده خیلی زندگیمون سخت شده حتی خطی که دستمونه هم مالیات توقیف کرده😭فک کن چ وضعیتی داریم اولین درس به خودم که حتی به شوهرتم نباید اطمینان نکنی بخوای براش چک بگیری که تودردسر بیفتی بعدهم که به هیچکس دیگه ای اعتماد نکنید بخاطر اینکه طرف چند سال مشتریش بود پول زیادی رو دادن بهش اونم بالا کشید رفت

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
وااای باورم نمیشه یکی گول این پیاموخورده😂😂😂واقعا براشون پول زدین؟؟؟؟ شوخی میکنی😂😂😂😂❤️آخه میدو ...

همه پول نقد کرد تو پلاستیک شوهرم برد داد تو بانک مسکن بود می خواستیم خونه بخریم دیگه نتونستیم ۱۷ ساله مستاجریم

خداروشکر ما تو زندگیمون ضرر مالی انچنانی ندیدیم فقط اوایل ازدواجمون همسرم با موتور زد به یه نفر .مجبور شدیم دیه ی اونو بدیم که من گردنبندی داشتم فروختیم سال ۹۰گردنبندم رو فروختیم ۲میلیون دیه به یارو دادیم

بازم خداروشکر مرده نمرد وگرنه بیچاره میشدیم ..

ولی اینو بگم زمین خریدیم که اگه همون طلاها رو که برای خرید زمین فروخته بودیم نگه میداشتیم الان دوبرابر بود

یه ماه پیشم خونه خریدیم با فروش طلاها

یه ماه پیش طلا۱۰۷۰۰بود فروختیم الان یه چک داریم برای ۴ماه دیگه به مبلغ ۶۰۰ تومن اگه الان طلاهامو میفروختم دیگه این بدهی رو نداشتم .

ولی مهم نیس مهم سلامتیه

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

یکی از دوستای بابام یک کیلو طلا امسال فروخت داد خونه ۱۲ ملیارد الان تو ضرره دیروز قلب درد داشت بخدا ...

خونه میگن بعد عید گرون میشه. نمیدونم واقعیته یا نه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ما خودمون نه خیلی چند بار ب بقیه قرض دادیم و پس ندادن دیگه سعی میکنیم قرض ندیم ب کسی

ولی داییم یبار سر قمار ورشکست شد درحدی ک گوشی دستش و ماشین زیرپاشم فروخت خیلی عاقل نشد ک بگیم پس انداز میکنه و اینا ولی حداقل دیگه سر فوتبال و اینا شرط بندی نمیکنه

آفرین ضرر رو خوب تعریف کردی اما من تو این تاپیک فهمیدم ضرر واقعی اسیب روح و جسمته

بله اونکه صد البته ، آسیب روحی و جسمی قابل جبران نیست.

منظور من فقط ضرر مادی بود، اگه واقعا یاد بگیریم از اشتباهتون درس بگیریم بجای غصه خوردن ، واقعا چند برابرش گاهی برمیگرده...ولی متاسفانه اکثرا حسرت و غصه خوردن کارمون میشه، من اگه خودم جای غصه تو اشتباهاتم اصلاحشون میکردم الان زندگیم به عرش رسیده بود ولی من آدمش نبودم بجاش غصه خوردم...😔😔

نه تهدید به خود.کشی میکنه دیگه شوهرم میگه ولش کن خودمون پرداختش میکنیم

دروغ میگه

شکایت کن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
۲۰۰ هزار بستنی خشک خریدم ریختم دور🤢🤢

مگه چطور بود

سال ۹۷ بود دقیق یادم نیست ۳۷ میلیون دادم داداشم توی یه شرکت خارجی که وجود نداشت ( هرمی ) سرمایه گذاری کرد به قول خودش و کلاهبرداری در اومد اونموقع می تونستم پراید بخرم باهاش یعنی به قیمت پراید الان ۵۰۰ میلیون ضرر کردم

چقد ذره ذره از خوشی هام زدم جمع کردم