2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 34705 بازدید | 670 پست
روی چند خریدی مگه

ریزش کریپتو چند ماه پیش ربطی نداشت به اینکه تو چ قیمتی خریدی ، مگه اینکه بالای چندین سال از ورودت به بازار گذشته بود البته نه همه ارزها ، برخی ازشون .

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزرگترین ضررم سال ۹۹ سر بورس

پیج یکی از استادای قدیمی دانشگاه رو دیدم دکترای اقتصاد تبلیغات بورس و ...

من نادان ۱۴ سکه اونزمان خورد خورد فروختم

ریختم بورس

نصف بیشترش ضرر

یعنی الان ۱۴ سکه سر جاش بود چی میشد

جریان چوپان و سکه طلا و اینا شوهرم رفت داد پولا رو سکه ها تقلبی بود ۱۴ میلیون پول سال ۹۰

وااای باورم نمیشه یکی گول این پیامو

خورده😂😂😂

واقعا براشون پول زدین؟؟؟؟

شوخی میکنی😂😂😂😂❤️

آخه میدونی هنووووزم که هنوزه اون پیام

برای همه میاد .

💕💕

🌱🌷همه اینا رو خوندم.دوستای گلمخواهرای خوبمغصه هایی که بخاطر ضرر مالی میخورین.استرس هایی که بهتون و ...

اشکالش اینه ضررهای مالی بخاطر استرس و شوک روانی که به آدم میده در نهایت به مرور تبدیل به ضرر جانی هم میشه

بزرگترینش و شوهرم کرد ، یه زمین داشتیم ۴۰۰ متر بود

دوست شوهرم توی یه کار رفته بود ، که با شوهرمم اصرار داشت بره من از اولم با شناختی که از دوستش داشتم مخالف بودم

شوهرم میخواست ۴۰۰ متر زمینو بفروشه ، که من گفتم ۲۰۰ متر حق خودت بفروش ۲۰۰ مترش واسه من باشه که راضی نیستم اگه بفروشی !

شوهرم ۲۰۰ مترشو فروخت و پولو داد به دوستش و به ماه نکشید که ضرر کردن انگار شوهرم پول ۲۰۰ متر زمینو انداخت تو چاه

الان چهارسال گذشته و من دائم اونو میکوبم تو ذهنش تا هیچوقت فراموش نکنه

اصلا با قیمت طلا کاری نداشته باش اگ خونه داری باید نگهش داری

تعویض خونه هم خوب نیست؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آره گذشتگان گذاشتن برای ما ما هم برای آیندگان،البته برا من گذشتگان بجز بدهی هیچی نزاشتن🤣

بله.مال ما نیست .نوبت ما است

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببین به اینکار میگن نوسان گیری و‌ادم خودشو میخواد اولا باید بی نهایت مطلع به بازار و وضعیت اقتصادی و ...

چطور یاد بگیریم؟