2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 36874 بازدید | 709 پست
دیدی ؟خدا بهت بهترشو داد ❤️

خدا بزرگه .خداراشکر. فعلا اونا همون منطقه پایین هستن ولی من منطقه بالاشهر دو تا خونه خودم یکیم شریکی خریدم از طرف خانواده شوهرم فقط یکیش را میدونن.ولی دلم باهاشون صاف نمیشه من اوایل ازدواجم هرچی داشتم فروختم اون خونه را بازسازی کردم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

پولو ک یماه پیش خوردن،آپارتمان و پژو رو ۵سال پیش طلا رو هن ۸سال پیش،جالبه،بدونین ب پولشم اصلن نیاز ن ...

ببین ی درصد فکر کردم این قیمتا برای سالهای اخیر باشه 😂😂

ماه پیش پولتون تو کریپتو بوده ، درسته ؟ 

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بزرگه .خداراشکر. فعلا اونا همون منطقه پایین هستن ولی من منطقه بالاشهر دو تا خونه خودم یکیم شریکی ...

واقعا اینکه میگن نون قلبشو میخوره درسته

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا به خدا هر چی خواستید قیمتش بیاد پایین بگید من بخرم احتکارش کنم شک نکنید پایین میا ...

میدونم دقیقا بابابزرگ من هستی 

ما بهش گفتیم امسال زعفرون بخرید 🤣

😂😂 فقط گند زدن دقیقا زمینارو دادن کلوچه خریدن

کلوچه دیگه چیه🤣برا ما ک الان تو بهترین نقطه ی شهر زمین داشتیم شهرداری پارکینگ طبقاتی کرده،بابام همیشه میگه اینجاها مال منه،ولی ستدشو گم کرده🤣

ببین من الان صندوق طلا دارم درسته بالا می‌ره و امروز ترکوند لعنتی ولی این سود نمیشه که فقط ارزش پولم ...

ببین به اینکار میگن نوسان گیری و‌ادم خودشو میخواد 

اولا باید بی نهایت مطلع به بازار و وضعیت اقتصادی و سیاسی جامعه و‌دنیا باشی 

در ثانی خیلی کار پر ریسکی هست 

واقعا اینکه میگن نون قلبشو میخوره درسته

روزی رسان خداست ما ازشون چیزی نمی خواستیم فقط حق خودمون را می‌خواستیم فکرکن شوهرم برای خریدش ۴۰میلیون پول داده بود نه تنها سود نکرد ضررم کرد غیرازبازسازی خونه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

کلوچه دیگه چیه🤣برا ما ک الان تو بهترین نقطه ی شهر زمین داشتیم شهرداری پارکینگ طبقاتی کرده،بابام همی ...

هرکدوم یجور ر ی د ن 😄

الانیا خیلی باهوشن