2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسید😢

202 بازدید | 12 پست

من پنج ماهه زایمان کردم و از اونموقع دچار وسواس فکری شدید نسبت به بچم شدم.خیلییی روش حساسم و همش با شوهرم در اینباره بحث و دعوا داریم.امروز آتلیه بودیم که فضاش یه جوری زیادی روشنفکرانه بود.بچم بغلم گریه میکرد،یکی از دخترای اونجا سیگارش رو خاموش کرد گفت تو رو خدا بدین من نگهش دارم شما عکسا رو انتخاب کنید

شوهر احمقم گفت بده بهش😭دادم برد طبقه بالا پنج دیقه اینا.الان باهاش دعوا میکنم میگم نکنه یه چیز خطرناک یهش بده بخوره،نکنه اذیتش کرد اونجا🥺شوهرم میگه اخلاقت مثل قبل نشه دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید به چشمش قشنگ اومده و برده فقط آرومش کنه، کسی قرار نیست آسیبی بهش بزنه، اگه چیز بدی بهش داده بود تا الان یا کسی چیزی میگفت یا هم بچه بدتر جیغ و داد میکرد

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

شما رو نمیدونم تا چه حد حساسی ولی شخصا از آدمها و بچه های آدمهای خیلی حساس ،دوری میکنم ،

ولی نسبت به این موردی که گفتی منم باشم میخوام که جلو چشم خودم باشه ، آخه غریبه بچتو برده طبقه دیگه ، اینو هر مادری اجازه نمیده

ولی بقیه جاها لابد زیاده روی کردی که همسرت اینو گفته

تا ي حدي افكارت طبيعي هست ميخاي مراقبت بچه باشي اما همونجا فكر كن و تصميم بگير چون بعدش ك وقتش بگذره و فكر كني ميشه اضطراب زياد و وسواس فكري و داغون ميشي

خب اگر بلايي سرش مي اورد ميفهميدي ديگه بچه اولين واكنشش از اوضاع ناجور گريه هست

تا ی جاییش طبیعیه مثلا خودم بچمو نمیدم تشکر میکنم یا اگر نشه و بگیرتش اون تایم دلشوره دارم

ولی اینکه بعدش ک بچمو سالم گرفتم ازش و دیگ گذشته بخوام بخاطرش حرص بخورم دعوا کنم یا هی خود خوری کنم شاید بشه گفت وسواس

وگرنه از اول درستش بود ندی نمیشناختی ک سیگاریم بوده تازه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

به نظرم حساسیت شما درستهنباید بچه رو از شما دور میکردبه شوهرت یاد بده اون هم نسبت به بچه اش حساس تر ...

یعنی به نظرتون اتفاقی افتاد؟🥺دارم دق میکنم از نگرانی😭😭😭