2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 36837 بازدید | 709 پست

دوسال پیش ۵۰ گرم طلامو با صد ملیون قرض دادم دست شوخرم که کاری دست و پا کنه تنگی نکشیم و همشو به باد داد با معامله ی اشتباه و هنوزم ک هنوزه بحث داریم و غصه میخورم و منو مقصر میدونه ک چرا بهش دادم🫠

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرر مالی رو من کردم ،بد کردم

۳۳سال دارم اما نابودم کرده

آقا ما ازدواج کردیم با یک پسری که زیر صفر بود خودش و خانواده اش

بعد عقد فهمیدم زندگی ک اینجوری نمیگذره باید درآمدی باشه و....چون شوهرم دانشجو بود و سربازی نرفته بود

به خانواده ام گفتم میخام جدا بشم اینجور که نمیشه زندگی کنی ،مامانم ک ن پسر خوبیه و خانواده خوبیه و....

پنج سال عقد ما طول کشید

وقتی رفت سرکار بعد پنج سال بی پولی و حسرت شارژ گوشی و... داشتن ما ازدواج کردیم

گفتم من ک خیلی سختی کشیدم باهم بیرون میرفتیم با خط میرفتیم حتی کرایه تاکسی هم نداشت

گفتم بذار وام بگیریم بریم اطراف شهر ی زمین بخریم و برای زندگی بریم تو پارکینگی که جای پارک دوتا ماشین بود زندگی کنیم،خونه بابام

خلاصه تو اون فضا آشپزی میکردم ،میخابیدیم ،حتی اتاق هم نداشت دخالت خانواده خودم ،جاری ک هی میخاست بیاد خونه ما مثلا با اینکه میدید جا ندارم و....

ی پولی جمع کردیم اسکلت خونه رو زدیم اون موقع من تازه زایمان کرده بودم

واقعا عقلم نمیکشید حواسم به شوهرم باشه که چجوری داره خونه میسازه

با اون پولمون یک خونه حالت زیر زمین زد

ن پولش داریم طبقه بالاش بسازیم شما خونه باشه

ن پولش تعمیرش

جایی که زندگی میکنم با بچه کوچیکه سخته

بداخلاقی خانواده ام که یک طرف ،با بچه ام بد رفتار میکنن

با قیمت هم نمیخرن چون بد ساخته شده

نمیدونم چ خاکی ب سرم بریزم

بعد گفتم بذار طلاق بگیرم این شوهر که اینجوری منو به فنا داده

بابام پاشد اومد طوری منو کتک زد تو سن ۳۳ ک دیگه یادم نمیره

میسوزمو و میسازم نمیدونم چ کنم

سال 98 ،1 تومن گذاشتم بورس ،اون موقع ربع سکه یک و دویست بود....

الان سهمم سی صد و خورده ای شده، بعد 6 سال

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
نون قلبتو میخوری عب نداره عزیزم اونکه داده بود بازم میده

مرسی از شما خانم مهربون

بله خدا بزرگه اما ی زمانی دلم میسوزه به هر کی خوبی کردم و در بدترین بحران زندگیش کمک مالی کردم کارشون که از کار گذشت دیگه محل هم نذاشتند بدتر اینکه با چه خون جگری پول رو پس دادند

یکیشون که ازش کسر هم گذاشت ( نزدیکترین فرد زندگیم )

اره منم مالی کشیدم هنوز دارم هرس میخورم و مثل کودنا همش حساب میکنم اگر پولم نرفته بود الان انقد طلا یا فلان چیزو میداشتم و بدتر هرس میخورم .توی دیوار لوازم مغازه مو فروختم چکی صاحب چکه ام شر خرو دزد و موبایل قاپ دراومد الان ۲۰ تا پرونده داره توی دادسرا و زندانه و تا اخر عمرم فکر نکنم طرف بتونه بدهی شو بهم بده و بدتر این که من الان اون پولمو لازم داشتم چند سال دیگه برام بی ارزشه دیگه.درسشم اینه فقط با نقد معامله کنین حتی با آشنا و اگر چیزی خواستین بخرین یکی دونفر ک بیشتر بلدن از خودتون رو همراه ببرین و حتما هرچی میخرین با تمام شرایط قولنامه شو بنویسین هر وسیله که بالای ۱۰ ملیون قیمتشه رو براش قولنامه خرید فروش بنویسین چون ممکنه بعدا بگن ثابت کن این وسیله رو خریدی و نزددیدی

مرسی از شما خانم مهربونبله خدا بزرگه اما ی زمانی دلم میسوزه به هر کی خوبی کردم و در بدترین بحران زند ...

تو خوبی میکن و در دجله انداز ....

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
اره منم مالی کشیدم هنوز دارم هرس میخورم و مثل کودنا همش حساب میکنم اگر پولم نرفته بود الان انقد طلا ...

دقیقا

اره دیوار واسه کارای بزرگ بدرد نمیخوره و اینکه با کار بلد مشورت کنیم و سرخود تنها نریم معامله

ضرر مالی رو من کردم ،بد کردم ۳۳سال دارم اما نابودم کرده آقا ما ازدواج کردیم با یک پسری که زیر صفر بو ...

دیگه دیرشده واسه طلاق عزیز من

البته نظر شخصیمو گفتما اما همون موقع عقد جدا میشدی که پای بچه وسط نباشه ، الان زجر کشیدی و نصف راهم رفتی بچه هم داری ؛ بساز با همین مدل دیگه هرکی ی قسمتی داره

بازم نظر منه نریزید سرم 🫢

من سکه هامو فروختم خونه خریدم، خونمون زپرتی و مسکن مهری هست ولی اگه سکه بود الان کلی قیمتش بودولی ضر ...

این زندگیه عادیه خواهر ضرر ندادی الحمدلله🌹

نمیدونم اسمشو ضرر مالی باید بذارم یا بدشانسی

بهمن ماه سال قبل خونه چکی خریدم پیش فروش و تا خرداد همه چکا پاس شد

تقریبا ۹ میلیارد

اگه جای خونه طلا میخریدم الان نزدیک دو برابر بود ولی خونه از اونموقع تا الان نهایت ۱۵ درصد رفته روش

و چون خونه داشتم و واسه سرمایه گذاری خریدم بنظرم ضرر کردم

فقط یه چیزی آرومم میکنه اونم اینکه اگه خونه نمیخریدم قطعا طلا هم نمیخواستم بخرم و خورد خورد اون چکا خرج میشد میرفت باز الان حداقل میگم اون خونه باقیمونده

البته اینارو واسه خنک کردن دلم میگم