2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 33571 بازدید | 655 پست
ملیارد ؟؟فامیل اگه خوب بود نوح تو کشتیش حیواناتو بجا فامیل نمیبرد

آره عزیزم یک میلیارد و چهارصد میلیون

به غلط کردن افتادم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

یک سال پیش طلا و دلار فروختیم خونمونو بزرگ کردیم با کلی وام و قسط درست یه هفته بعدش طلا کشید بالا و ...

بنظرم مغزتو گول بزن همش خونه رو بولد کن تا غصه نخوری 

چاره نیست خواهر

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یوقتایی ضرر یعنی چیزی که داریو از دست بدی، یوقتهایی هم یعنی میتونستی چیزی خوبی با پولت بخری اما دست ...

آفرین ضرر رو خوب تعریف کردی 

اما من تو این تاپیک فهمیدم 

ضرر واقعی اسیب روح و جسمته 

خطر به جون نیاد

من و بابام هفته پیش تصادف کردیم، الحمدلله از مرگ حتمی نجات پیدا کردیم.ماشین حدودا ۵۰ ملیون خرج بالا آورد.

با اینکه وضع مالی بابام اصلا خوب نیست ولی همش خدا رو شکر میکنیم بخیر گذشت‌.

نمیشه بگیری ازش ؟

نه تهدید به خود.کشی میکنه 

دیگه شوهرم میگه ولش کن خودمون پرداختش میکنیم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

اره برا منم پیش اومده،ولی یه دوست داشتم ،میگفت پول میاد غصه نخور وهمینم شد.

کلا ادم میخواد ضرر نکنه ،باید پولش رو بزاره بانک وهیچ کاری نکنه.اونم در دراز مدت ،خودش ضرره

اره برا منم پیش اومده،ولی یه دوست داشتم ،میگفت پول میاد غصه نخور وهمینم شد.کلا ادم میخواد ضرر نکنه ، ...

اره دیگه حرکت بزنی یا سوده یا ضرر 

خطر به جون نیادمن و بابام هفته پیش تصادف کردیم، الحمدلله از مرگ حتمی نجات پیدا کردیم.ماشین حدودا ۵۰ ...

صدقه بدین همیشه 

واقعا درسته ضرر اصلی جون و روحه 

مالی خدا میده بازم 

اره هر روز البته در حد یه تومن ایناچیزی میخرم که لازم ندارم و هیچ وقتم آدم نمیشم

خرید آنلاین؟ 

منم این مرضو دارم 🤦🏻‍♀️ تازه روحیه ام میگیرم

من شوهرم سر لجبازی که مخالفت کردم با خرید موتور ماشین عروسک صفرو کوبید به دیوار کلی از قیمت ماشین رف ...

باز تو مقصر نبودی نمیسوزی 

وقتی ادم خودش مقصره از درون میسوزه