2777
2789
عنوان

مادرشوهر

72 بازدید | 2 پست

مادر شوهرم شده شبیه عقدایها هفته ای یبار ک میریم پیشش همش میخاد ثابت کنه ک ب شوهرم نزدیکتر از منه همش میگه عارووووووسسس پسرهه منها ایجاش ب من رفتها اوجام شبی منها 

از وقتی من عروس ای خانوادهه شدم صمیمیتی بین ای دوتا من ندیدم از هم خیلی دور بودن و هستن همی احترامی ک بهش شوهرم میزارهم از من یاد گرفته ایقد بهش گفتم حق نداری با مامانت با تندی حرف بزنی و....چون تا عقد بودیم و یسال بعد عروسیمون با مادرشوهرم زندگی میکردم خودم میدیدم مثع موش و گربه با هم بودن هروقت کناره هم مینشستن همه میدونستم الانه ک ی ناراحتی پیش بیاد ایقد جلوش کوبیدم تا دیگه با مامانش بحثی نکرد حالا ک دور شدیم شدهه عزیز دور دونه همش در حاله تیکه پروندن ب منه 

دیشب ی حرفای بارم کرد ک اونطرفش ناپیدا چ کنم از دسته این بجای اینکه برهه توی گذشتی ک با پسرش داشته دنباله علت اینکه چرا پسرش دیر ب دیر بهش سر میزنه و صمیمیتی ک بینشون نیست بگردهه سره جونه منه بدبخت کرده 

بهدا قبلا میگفت اخرهه کاره شما ب ای میرسه ک ته سفرهه من باید نون خشکه ای ک من میزارم جلوتون بخورین 

حالا ایطو چرب زبونی میکنه

یبار مریض بودم و خسته برا شوهرم صبحانه درس کردم خودمم نشستم پیشش برادرشوهرم امد خونه ب من گفت برو برام غذا درس کن خیلی گشنمه 

شوهرمم گفت میبینی مریضه بزار ی لقمه غذاش بدم حالش بهتر بشه بعد درس میکنه برات یا خودت درس کن همش یدونه تخم مرغ میخاست 

همون و مادرشوهرم شنید ی رسوایی سرهه ما در میاورد اشک میریخت ک همطون نوکرهه ای بچه منین منظورش همی برادرشوهرم بود 

چرا پا نشدین ی لقمه غذا بهش بدین 

اخه پسرهه ۱۹)۲۰ ساله منی ک از درد داشتم له میشدم بای. تخم مرغ میزاشتم دهنش 

وقتی یاد ای حرفاش میوفتم و با کارای الانش مقایسش. میکنم اتیش میگیرم 

ب همه زندگیه ما کار داره از ارایش چشم تا رنگ جورابم خستم کردهه دیگه 

میخاستیم بریم مهمونی من لباس میپوشیذم امادهه مینشستم شوهرمم تایید میکرد ک ارهه خیلی خوب شدی دسته من و میگرفت میبرد پیشه برادرشوهرام ک بگهه ببینینن رنگ شالش بهش میاد یا نه  

یبار گفتن نه شاله کهنه خودشو سرم کرد بردم مهمونی 

چن بار همی کارا رو کردهه 

دیه کشش ندارم میخام رابطمون و قطع کنم باهاشون ولی اخه داییم پدرشوهرمه ایقد مهربونه ک دلم نمیاد هعی کوتا میام هعی کوتا میام💔😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید