2777
2789
عنوان

بدجور با شوهرم دعوا کردم دلم میخواد بمیرم راحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 40 پست
چرا هنیشه خانوما نگران قسط و بدهی و بی پولی هستن بابا شوهرت خودش از بدهی و درامدشو ...همه اینا خبر د ...

این طفلک خودش کارمنده ولی همه حقوقش میره بابت خونه ای که قرار بوده شوهرش بخره و مهر ایشون کنه

در واقع حقوقش داره میره پای مهریه خودش

اسی جان لطفا لطفا لطفا دیگه پول نده به شوهرت 

بذار خودش قسط خونه رو بده

بگو حقوقم رو میخوام 

برو‌بیرون خرج خودت کن خوش بگذرون تو یه کار دیگه سرمایه گذاری کن الان وقت طلا نیست چون ریزش می کنه ولی با پولت چیزی بخر که برات سود داشته باشه

بهش بگو قسطا از این به بعد با خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ایتی عمل کزدن خیلی خوبن

عزیزم برادر من عمل کرده چون دوهفته سوند داشت دچار بی اختیاری ادرار شده نمیدونیم چیکار کنیم میگن از عوارض عمل هست خوب میشه اما ۲۰ روز گذشته خوب نشده میخواستم لطف کنی از خواهرت بپرسی بعد عمل سوند هم داشته شوهرش وبی اختیاری داشته یا نه

حالا این وسط هوس شیر کاکائو داغ نذری کردم

استارتر تو حق داری کاش هنوز ک بچه نداری شرایط جدایی داشتی حس میکنم دوستشم نداری چون ۱روز ب جایی نمیخوره کلا دوست نداری کنارت باشه

این طفلک خودش کارمنده ولی همه حقوقش میره بابت خونه ای که قرار بوده شوهرش بخره و مهر ایشون کنهدر واقع ...

عزیزم از کجا میدونی طلا ریزش میکنه میشه بیشتر توضیح بدی کی و چقدر ریزش داره؟

شوهرش اگر روز تعطیلی بود می رفت دنبال نذری یه چیزی ،بابا درسته در کل یه روز چیزی نیست ولی با دعوایی که راه انداخته معلومه اخلاق خوبی نداره

دکتر و دوا نبوده بخواد پیش خواهرش باشه ۲۰ کیلو شیر بوده ،بیشتر خاله زنکه با این وضع مالی