2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 77 پست
من حالا ناراحت شم باید به چندین نفر بگم دو ساعت گریه کنم تا خوب شم😂😂

منم اینجوریم و همین شوهرم سنگ صبورمه😅

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مرسی گلم اره واقعا حونم ب جونش بسته اس سعی میکنم تنهاش بزارم ولی خودم از این ور اتیش میگیرم اونجوری ...

حق داره بنظرم

با این وضعیت گرونی و ... خیلی سخته 

سعی کن یک محیط شاد و اروم رو بسازی واسش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردوش هس منم میخام قاطی مشکلاتش بشم دلم نمیخاد تنهایی همش غصه بخوره

سخت میشه شخصیت کسی رو تغییر داد. ولی خب خودت بیشتر باهاش صحبت کن. نه صرفا راجع به اون مشکل کلا عادت کنین به زیاد حرف زدن باهمدیگه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من باهاش درد دودلمیکردم بعدا میزد تو صورتم دیگه به هیچکس اعتماد نمیکنم‌اون از اولش توخودش می‌ریخت شخصیتش اینجوری ولی کتک میزنه چی پرت میکنه البته فقط منو وبچمو میزنه منم سمتش نمیرم ببینم چه مرگشه

منم اینجوریم و همین شوهرم سنگ صبورمه😅

شما مث منو پارتنرمین اون میگه دلم نمیاد ناراحتت کنم میدونه دل نازکم زود ناراحت میشم شوهر شمام شاید عذاب وجدان میگیره ناراحتتون کنه دلش نمیاد

چون من عادت کردم عزیزم ، از وقتی ازدواج کردم افتادم تو شهر غریب و اینقد اتفاقای بد واسم افتاده ک ترج ...

چقد بد انشالله همیشه دلت شاد باشه و زندگیت رو روال🧡

چه کاری برات انجام بدن حالت خوب  میشه؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نه خبخودم کم مشکل دارم اونم میشه قوز بالاقوز

ای بابا چرا😐😂

شوهرته خب پ کی باید پیگیر حالش باشه

من خودم دلیل همه غصه های شوهرمم  مدام باهاش درگیرم نمیزارم فکرش راحت باشه دائم مشکلات و بدهیارو یادآوری میکنم 

اون هرچی میحواد فرار کنه ازاین افکارمن نمیزارم دست خودم نیست اگه هولش ندم اصلا تکون نمیخوره ادمی هم نیست بازبون خوش ومشورت به فکر آینده باشه یعنی اگه من نبودم بعد ده سال الان هیچی ازخودش نداشت 

چقد بد انشالله همیشه دلت شاد باشه و زندگیت رو روال🧡چه کاری برات انجام بدن حالت خوب میشه؟

هیچی واقعا،  همینکه دخترم خوشحال باشه برای من کافیه. خیلی وقته خودمو برای خودم حذف کردم

افغانی ریپلای نزنه
حقم دارن بیچاره ها یه برنج معمولی یک میلون 400چنتا سیب زمینی و پیاز میخای بخری کم کم یک میلیونگرونی ...

اره بخدا حق دارن ولی دلم میخاد باهم غصه بخوریم 

من راضیم از وضعیتمون ولی خودش ن همش غر میزنه میگ نتونستم اونجوری ک میخام  بسازم برات

بهش میگم اگه دوست داری حرف بزنیم اما چون آدم درون ریزی هست تحت فشار قرارش نمیدم و یکم فاصله می گیرم ...

اهوم ک این‌طور منم اینکارو میکنم ولی طول میکشه خوب میشه و تا وقتییم خوب میشه خودم داغون میشم 

ب قول خودش  من ناراحت باشم اون باید دلداریم بده 

خودشم ناراحت باشه باید بیاد بزار دلداریم بده😂🫂

شوهر منم اینطوری بود یا حتی قصد انجام کاری داشت به من نمیگفت ولی کم کم بهتر شد الان میگه من فقط سعی ...

منم هیچی نمیگم والا ن سرزنش ن چیزی فقط کوش می‌کنم و میگم ناراحت نباش درست میشه فلان میشه 

شوهرت مثل بابای منه الهی بمیرم یعنی آتیش میگیرم اینجوری میبینمش 🥲

وای اره منم میمیرم و زنده میشم🥲❤️‍🩹

آره شوهر من اینقدر خود خوری کرده ناراحتی قلبی پیدا کرده

انشالله هرچی زودتر خوب بشن 

منم خیلی نگرانشم 🥲🥲

منم هیچی نمیگم والا ن سرزنش ن چیزی فقط کوش می‌کنم و میگم ناراحت نباش درست میشه فلان میشه

اصرارم نکن چون اگه نخواد اصرار کردن فقط اعصابشو بهم میریزه حالش بد بود فقط پیشش باش چایی بیار خوراکی بیار سر صحبت و باز کن از اون حال و هوا خارج بشه گاهیم بگو اگه خواستی حرف بزنی من هستم، فقط شنوا باش گیر نده

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40