2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد منم عصبی شدم گفتم دیگه بمن زنگ نزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه بار به مادرشوهرم گفتمفکر کن اون دوره نامزدی به خوابیدن من تو خونه بابام گیر میدادگفتم من ۳ میخ ...

مادرشوهرمنم اینجوریه اوایل  از قصد زنگ میزد میگفت خوابی هنوزز؟؟👍😆دقیقا منم هرجور حساب میکنم خودشون بیشتر میخوابن

ما۱۱تازه شام میخوریم.اگه سرش شلوغ باشه حتی۱۲.بعدش تا یه فیلمی ببینبم چای بخورییم دیروقت میشه

برای بدن بده.حالا شما فیلم نبین هر شب .بعد چایی ساعت 12 شب؟خب همین میشه آدم خوابش نگیره.دوغ بخور خوابت بگیره خخخخ

برای بدن بده.حالا شما فیلم نبین هر شب .بعد چایی ساعت 12 شب؟خب همین میشه آدم خوابش نگیره.دوغ بخور خوا ...

خب پس چیکارکنیم شبا شوهرم وقتش ازاده بعدازظهرم میاد استراحت میکنه یا میریم بیرون .دوکلمه حرف نزنیم‌فیلم نبینیم‌چای و خوراکی نخوریم اون دیگه زندگی نیست که.

من بهشون نمیگم زنگ میزنن میپرسن😑😑

خوب وقتي زنگ زدن جواب نده بيدار كه شدي زنگ بزن بگو متوجه نشدم هر دفعه يه بهونه بيار دليل نداره كه راستشو بگي كه هم اعصاب خودت خورد بشه هم اونا 

مادرشوهرمنم اینجوریه اوایل از قصد زنگ میزد میگفت خوابی هنوزز؟؟👍😆دقیقا منم هرجور حساب میکنم خودشون ...

ببین مال من نمووونه بود

خدا شاهده اگه یه کلمه از حرفام دروغ باشه

یه شب شوهرم اومد خونه ما شب همونجا خوابید صبح من ساعت ۶ و نیم ۷ بیدار شدم ولی هنوز خوابم میومد

دیدم زنگ زد رو گوشی شوهرم از خواب پرید ولی جوابش نداد

زنگ زد رو گوشی من منم جواب ندادم

خدا شاهده صدای زنگ گوشی مامانم اومد تا بیدار بشه جواب بده قطع شد

باورت نمیشه ربع ساعت بعد اومد در خونمون در زد!!!!

که تا ساعت ۷ خوابین شمااا

وای اعجوبه س که😐🤣🤣شوهرت چیزی نگفت بهش؟

چی میگفت اول صبح خواب آلوده و هپلی

نمیدونم فکر نکنم چیزی گفته باشه

چون تا عروسی کردیم اومدیم خونه خودمون هم دست بردار نبود😅

چی میگفت اول صبح خواب آلوده و هپلینمیدونم فکر نکنم چیزی گفته باشهچون تا عروسی کردیم اومدیم خونه خودم ...

منم تا ۲.۳سال اول درگیر بودم.تیکه مینداخت.همیشه عروسم یا خوابه یا حمومه😆حالا من کار داشته باشم بیدار میشم زودتر.مثلا کار بانکی سندی تعویض پلاک یا تو مسافرت .قبل ۸پامیشم

منم تا ۲.۳سال اول درگیر بودم.تیکه مینداخت.همیشه عروسم یا خوابه یا حمومه😆حالا من کار داشته باشم بیدا ...

بذار بندازه شما کار خودت بکن😅

منم ساعت خوابم تغییر کرد

ولی بدم‌ میاد به خواب آدم تو خونه خودشم کار دارن

جواب میخوان پر رو پر رو

بذار بندازه شما کار خودت بکن😅منم ساعت خوابم تغییر کردولی بدم‌ میاد به خواب آدم تو خونه خودشم کار دا ...

نه دیگه چندسال گذشته دخالت هاش کمتر شده خداروشکر.دقیقاباهات هم نظرم👍 دیگه پسرت عروست یا دختر و دامادت مستقلن خونه زندگی خودشون و دارن چرا باید بابت خواب هم به کس دیگه جواب پس بدن😐