2777
2789
عنوان

کادوی نوزاد پسر یه میلیون و دختر هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 59 پست
اخ شماام جوابت دندون شکن نبوده😁

آخه مادرشوهر من مثل شما ایکیوش ضعیف نیست متن بلند بالا بدم تا بفهمه ،همین یه جمله رو بگم میفهمه ساکت میشه😄

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من تو آمپاسه خدا بت دختر بده 🤣

خوشبحالت باز اون یخورده بهتره

نمیدونم متوجه میشی یا نه ولی واقعا اینو بد میگن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماخودمون بایداول خودمون رودوست داشته باشیم وقبول کنیم زن ومرد هردومکمل هم هستن بعداین حسم به دخترامون انتقال بدیم....من خودم مشکلی باجنسیتم ندارم همینم به دخترم بارفتاروگفتارم انتقال دادم خداروشکردخترم هم باجنسیتش مشکلی نداره تاحالا یه بارم نگفته که کاش پسربودم.....

خوشبحالت باز اون یخورده بهترهنمیدونم متوجه میشی یا نه ولی واقعا اینو بد میگن

فکر می کنی چنان دلسوزی برام می کنن بیا و ببین معلم مدرسه ی دخترونم خیلی به شاگردام محبت می کنم همکارا می گن چون دختر نداره می خاد جای خالیه دخترو پر کنه 🤣

ببین اولا هردو جنس خوبن.دختر و پسر هرکدوم شیرینی ها.زیبایی ها و حتی حس های خاص خودشو داره.و درمقابل سختی و چالش های خاص خودش.ولی ولی ولی اینکه بزرگ بشه.تنها بذاره.دامیاد نمیذاره واینا حرفن..

بستگی به تربیت بچه داره.چه دخترهایی که با جون و دل مراقب و همراه پدرومادر بودن و چه پسرهایی که تا زن گرفتن رفتن که رفتن..

و برعکسشم هست.پسرهایی که همیشه عصای دست پدرومادر بودن و دخترهایی که تا شوهرکردن رفتن و سراغی نگرفتن از پدرومادر..

میخوام بگم ربطی به جنسیت نداره..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
فکر می کنی چنان دلسوزی برام می کنن بیا و ببین معلم مدرسه ی دخترونم خیلی به شاگردام محبت می کنم همکار ...

💩💩💩💩💩

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من خودم هم پسر دوست داشتم هم دختر

بچه اولم پسر شد خیلیم عاشقشم دومی که باردار بودم دعا میکردم دختر بشه چون اگه پسر میشد بخاطر دختر باید سومی رو میاوردم که خدا دختر داد

حالا سر دومی جنسیت که هنوز معلوم نبود مامانم میگفت برات دعا میکنم اینم پسر بشه بهش گفتم پسر دارم دیگه من دختر از خدا میخوام گفت واا دوتا پسر بهتره که

ولی خدایی انقدر فرق نزاریم هم دختر خوبه هم پسر 

هیچکدوم جای همدیگه رو نمیگیره 

بچه ذاتش درست باشه چه دختر و پسر

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
حساسی ،من چیزی که خودم باهاش خوشحالم و دوستش دارم مهمه وگرنه حرف اطرافیان اصلا اهمیتی نداره

میدونی یه جورایی هم ترسیدم

باور کن کارهایی که مادرشوهرم اوایل ازدواج می‌کرد و کارایی که سعی داشت به شوهرم یاد بده تا در حق من انجام بده، اگه شوهرم میخواست بهشون عمل کنه من الان همینی بودم که اینا میگن

یا مجبور میشدم راهمو جدا کنم

وقتی تو قانون و دین ما دختر بدون اجازه شوهرش تا خونه ی پدر و مادرش نمی تونه بره؟؟؟ 

از الان همش استرس اینو دارم دخترم یا خواهرم با کی میخوان ازدواج کنن😐😑

I will always love you❤️💖💗

من ک مادرشوهرم میگفت دختر بیار منم گفتم از دختر بدم میاد ،جواب باید بدی همون لحظه دهنشونو گل بگیرن

خودم قبل از این که باردار بشم یه کاهو میذاشتم دهنم میگفتن سردی نخور بچت دختر میشه😐😑 منم گفتم به نظرم آدم نباید تو کار خدا دخالت کنه😃

آنقدر قبل از بارداریم روحیم قوی بود... این افسردگی ضعیفم کرد

I will always love you❤️💖💗