2777
2789
عنوان

ماهواره

318 بازدید | 7 پست

دوستان میخوام ماهواره بدون دیش بخرم میشه راهنمایی کنید لطفا از کجا بخرم مارک با کیفیتش هم بگید بهم 

واقعا دیگ از شبکه های ایران خسته شدم همش فیلمای چرت و پرت و تکراری 😑

به سرد شدن زندگیت سلام کن 

یه خانواده ای توی فامیلمون ماهواره خرید زندگیشون خییلی خراب شده خانمش تعریف میکنه میگه شوهرم میشینه فیلم صحنه دار میبینه حالم بد میشه 

دخترش از این فیلم‌ها دیده بود کلاس دوم بود بعد به پسر داییش گفته بود بیا ماهم از این کارها بکنیم 

مواظب زندگیت باش 

[QUOTE=402575517]به سرد شدن زندگیت سلام کن  یه خانواده ای توی فامیلمون ماهواره خرید زندگیشون خییلی خراب شده خان ...[/QUOTE ای وای خیلی بده ک 😦

ولی چیزایی ک تو ماهواره هس تو گوشیم هست دیگ هر کسی میبینه من شوهرم بیشتر وقتا سرکاره حوصلم خیلی سر میره دیگ گفتم حداقل تی وی ببینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=402575517]به سرد شدن زندگیت سلام کن یه خانواده ای توی فامیلمون ماهواره خرید زندگیشون خییلی خ ...

ماهواره در دسترس‌تر هست خطرش بیشتره 

خودت میدونی من تاثیر مثبتی از ماهواره توی فامیل و آشنا ندیدم 

من یه سال نشستم درس خوندم معلم شدم زیاد برا فیلم و سریال وقت نمیذارم

به سرد شدن زندگیت سلام کن یه خانواده ای توی فامیلمون ماهواره خرید زندگیشون خییلی خراب شده خانمش تعری ...

چرا الکی تز میدی این چرت و پرتا چیه یجور نگید انگار ما نداشتیم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم