2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 100 پست
عزیزم به خودت مسلط باش پیاده روی کن بیرون برو طببعت قران اسفند دود کن شبا گلاب و عسل بخور برا زندگیت ...

تو زندگی که دائم سرکوفته دائم از لحاظ روانی تحت فشاری چه خوشی ای من اصلا نزاشتم کسی از درونم تا الان هم فقط خندیدمو شاد خودمو نشون دادم ولی شیا همیشه با گریه خوابم میبره

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا فکر خودکشی رو از سرت بزار بیرون  دخترت بی تو چیکار کنه  اگه دوسش داری طلاق بگیر ...

حالم خیلی بده خیلی اوضاع روحیم خرابه خیلی داغونم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
حالم خیلی بده خیلی اوضاع روحیم خرابه خیلی داغونم

میدونم  و درکت میکنم 

تو واسه  زندگیت بجنگ 

واسه دخترت بجنگ 

فردا دخترت بی مادر وزیر دست  نامادری بیفته   

چی میشه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
به دخترت فكر كن اون تنها كسي كه بيشتراز هركس تو دنيا به وجودت نياز داره ، چندسالشه؟؟؟

دوستلو تیم ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمه به شوهرم میگه بابا مگه مامانو دوست نداری اذیتش میکنی گریه کنه شوهرم میگه نه بهد میگه چرا شوهرم میگه مگه دوست داشتن زوریه؟؟

بعد دخترم گریه میکنه میاد بعلم میکنه میگه اسکال نداره من ووست دارم

بخدا تو همه ی دنیا اختلاف  وجود داره  هرکی بگه من  ندارم دروغ میگه  چون پیش می ...

من قبلا میتونستم ولی دیگه صبرم تموم شده

امروز یکی از اقوام ما که یه زن جون ۲۶ ساله فوق العاده زیبا بود خودکشی کرد مشکلش هم شوهرش بود ولی دقیق نمی دونم مسئله چی بود یه بچه چهار ساله هم داره نمی دونید مادر این دختر چطور با بد بختی بزرگش کرده بود حالا غم دنیا مال این مادر ِشوهرش هم چکارش می تونن بکنن زیاد زیاد بخواد گرفتاری براش پیش بیاد یه لعن نفرین 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
دوستلو تیم ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمه به شوهرم میگه بابا مگه مامانو دوست نداری اذیتش میکنی گریه کن ...

قوربونش برم 😍😍🤗

سر چه چیزای اختلاف دارین؟؟؟؟

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
دوستلو تیم ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمه به شوهرم میگه بابا مگه مامانو دوست نداری اذیتش میکنی گریه کن ...

الهی ...عزیزدلم اخه بگو مرتیکه این چه حرفیه به بچه میزنی 

👼پسرم تاج سرم 👼
امروز یکی از اقوام ما که یه زن جون ۲۶ ساله فوق العاده زیبا بود خودکشی کرد مشکلش هم شوهرش بود ولی دقی ...

واقعا درست میگی 

دختره مرده؟؟؟

میدونم  و درکت میکنم  تو واسه  زندگیت بجنگ  واسه دخترت بجنگ  فردا دخترت ...

میدونی وقتی آدم احساساتشو از بین ببره  اعتماد به نفست داغون بشه چه زندگی میمونه چی واست میمونه

میدونی وقتی آدم احساساتشو از بین ببره  اعتماد به نفست داغون بشه چه زندگی میمونه چی واست میمونه

به خودت برس 

این حرفت رو قبول ندارم عکست رو دیدم  خیلیم ناز هستی وخوشگل  ودروغ میگه از رو عصبانیت  و خشم میگه 

نگفتی اختلافتون بیشتر سر چه چیزی هست؟؟؟؟؟

قوربونش برم 😍😍🤗 سر چه چیزای اختلاف دارین؟؟؟؟

سر اینکه فکر میکنه من خودم نیستم بهم یاد میدن یا من قصدم جدا کردنه بچه از خودش و خانواشه در صورتیکه من تو هفته فقط دورکز خونمون میرم ولب سه روز در هفته خونه باباشم کلا منو و حرفامو قبول نداره اصلا