تاحالا بهش فکر نکردم ولی خستم خیلی خسته هیچکس درکم نمیکنه جندساله مجبورم به زندگی با کسی که اصلا درکم نمیکنه الان مجبورم نفس بکشم به خاطر دخترم چون دخترم داده بزرگ میشه نمیشه طلاق بگیرم الان دیگه طاقت طلاق ندارم اون موقع که میتونستم نزاشتن الان دیگه نمیتونم شوهرم بهم میگه دوسم نداره ب میگه زشت بهم میگه دروغگو بهدا هیچکدوم نیستم بخدا همش 26 سالمه ولی از نفس کشیدن خستم از زندگی خستم حس میکنم اگه بمیرم راحت میشم حس میکنم اگه نفسم بره دیگه نیستم تا زنده باشمو انگار مرده ام حداقل طلاق نیست که از دوری دخترم دق کنم یه عذاب آخرته حاضرم به جون بخرم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
عزیزم به خودت مسلط باش پیاده روی کن بیرون برو طببعت قران اسفند دود کن شبا گلاب و عسل بخور برا زندگیت ...
تو زندگی که دائم سرکوفته دائم از لحاظ روانی تحت فشاری چه خوشی ای من اصلا نزاشتم کسی از درونم تا الان هم فقط خندیدمو شاد خودمو نشون دادم ولی شیا همیشه با گریه خوابم میبره
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تورو خدا فکر خودکشی رو از سرت بزار بیرون دخترت بی تو چیکار کنه اگه دوسش داری طلاق بگیر ...
حالم خیلی بده خیلی اوضاع روحیم خرابه خیلی داغونم
به دخترت فكر كن اون تنها كسي كه بيشتراز هركس تو دنيا به وجودت نياز داره ، چندسالشه؟؟؟
دوستلو تیم ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمه به شوهرم میگه بابا مگه مامانو دوست نداری اذیتش میکنی گریه کنه شوهرم میگه نه بهد میگه چرا شوهرم میگه مگه دوست داشتن زوریه؟؟
بعد دخترم گریه میکنه میاد بعلم میکنه میگه اسکال نداره من ووست دارم
بخدا تو همه ی دنیا اختلاف وجود داره هرکی بگه من ندارم دروغ میگه چون پیش می ...
من قبلا میتونستم ولی دیگه صبرم تموم شده
امروز یکی از اقوام ما که یه زن جون ۲۶ ساله فوق العاده زیبا بود خودکشی کرد مشکلش هم شوهرش بود ولی دقیق نمی دونم مسئله چی بود یه بچه چهار ساله هم داره نمی دونید مادر این دختر چطور با بد بختی بزرگش کرده بود حالا غم دنیا مال این مادر ِشوهرش هم چکارش می تونن بکنن زیاد زیاد بخواد گرفتاری براش پیش بیاد یه لعن نفرین
میدونم و درکت میکنم تو واسه زندگیت بجنگ واسه دخترت بجنگ فردا دخترت ...
میدونی وقتی آدم احساساتشو از بین ببره اعتماد به نفست داغون بشه چه زندگی میمونه چی واست میمونه
سر اینکه فکر میکنه من خودم نیستم بهم یاد میدن یا من قصدم جدا کردنه بچه از خودش و خانواشه در صورتیکه من تو هفته فقط دورکز خونمون میرم ولب سه روز در هفته خونه باباشم کلا منو و حرفامو قبول نداره اصلا