2777
2789
عنوان

بعضی از این ارازل ها چه بامرامن 😂

237 بازدید | 21 پست

بابام تو بیمارستان بستری بود من دیشب موندم پیشش 

یه پسره رو از زندان آورده بودن گویا سنگ کلیه داشت 

این پشت سرش و صورتش پر از خط های قمه بود بخدا صورتش تیکه تیکه بود مال الان نبودا مال قدیم بود

من هرچی میخواستم بدو بدو برام میاورد ، بهم چایی میداد شکلات میداد بعد شب که میخواستم برم از دکه بیمارستان چیزی بخرم فوری بیدار میشد نمیذاشت برم میگفت آبجی بیرون سرده من میرم میخرم تو نیا 😐 فکرشو بکنید بخاطر من از سومین طبقه اونم نصف شب می‌رفت پایین با لباس بیمارستان 😂

هم ازش میترسیدم هم باحال بود ، من بخاطر بی خوابی سردرد داشتم از تو کیفش یه موز درآورد گفت بیا اینو بخور یه قرص سه کاره هم داد یه لیوان آب هم داد دستم گفت بیا سلامتی خودت برو بالا و هرهر خندید 😐😂

بعدشم پرید رو تخت خوابید همچین خر و پف میکرد که نگم 😑 اومدنی هم دستشو برد بالا گفت برو به سلامت تُرکه 😐😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنازم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

چه بامعرفت .

جرمش چی بود؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چه بامعرفت .جرمش چی بود؟

والا نفهمیدم ولی خب زندانی بود یه مأمور هم پشت در مراقبش بود 

اما خب مثلاً به ماموره میگفت دارم میرم حیاط میگفت باشه برو 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
قرصه رو خوردی:/معتاد نشی‌داش

آره خوردم 

روشو خوندم از این کپسول های سه کاره بود

والا نفهمیدم ولی خب زندانی بود یه مأمور هم پشت در مراقبش بود اما خب مثلاً به ماموره میگفت دارم میرم ...

چه جالب 😐

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
یه زمانی در جاهلیت تایپ من همچین ادمی بود😐

فیلم شنای پروانه رو ببین😂😐

یه زمانی در جاهلیت تایپ من همچین ادمی بود😐

نه بابا چیه آخه 

بدنش انگار دفتر نقاشی بود انقد خالکوبی های رنگی داشت 

صورتش انقد قمه خورده بود ریشاش درنمیومد