2777
2789
عنوان

بی خانمانم بنظرتون کجا میتونم برم

247 بازدید | 22 پست

من بچه طلاقم نه پدر داشتم نه مادر خونه خانواده پدری بودم الانم خونه عمم پیش مادربزرگمم ولی مادربزرگم میخواد بره محله پایین اجاره نشینی من نمیتونم برم باهاش خل و چله مشکل روانی داره و خودشم میخواد تنها باشه بنظرتون برم پرستار شبانه روزی بشم با جای خواب؟؟سنم بالاست میتونم برم تهران تنها زندگی کنم نظرتون چیه برم اونجا کار کنم؟؟یا همینجا بمونم برم خوابگاهی جایی زندگی کنم،کدوم بهتره؟شهر ما خوابگاه آزاد نداره یعنی یا دانشجوییه یا کارمندی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بتونی با مادر بزرگت یه جا نسبتا مناسب تر بگیری برا شما و ایندتون بهتره چون یه دختر تنها جدا زندگی کردن تو شهر کوچک وجه خوبی نداره اگه جایی بری سر کار هم کمک هزینه تون میشه هم زیاد پیش مادر بزرگت نیستی 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خیلی گشتم خیلی جاها رفتم استخدام شم نمیشه که نمیشه،حرفه هم سرمایه میخواد خرج داره تا چندسال هم درآمد ...

یچزی‌مث خیاطی رو یاد بگیر بعدا میتونی در کنار ی کار ثابت اینم داشته باشی

اگه بتونی با مادر بزرگت یه جا نسبتا مناسب تر بگیری برا شما و ایندتون بهتره چون یه دختر تنها جدا زندگ ...

دیگه سنی ازم گذشتع میخوام تنها زندگی کنم با مادربزرگمم خرجمم با خودمه ولی دیگه نمیتونم روانیه جنون داره بعد پیش اینا باشم همش میگن برو دیگه کی میری شوهر کن،برای خلاصی از همینا میخوام برم دیگه

دیگه سنی ازم گذشتع میخوام تنها زندگی کنم با مادربزرگمم خرجمم با خودمه ولی دیگه نمیتونم روانیه جنون د ...

برو کمیته امداد ببین بهت جا نمیدن 

برو شهر بزرگتر که کار راحتر گیر بیاد 

یچزی‌مث خیاطی رو یاد بگیر بعدا میتونی در کنار ی کار ثابت اینم داشته باشی

نمیدونم چی یاد بگیرم،گفتم پانچ دوزی یاد بگیرم یا تاج و ریسه عروس یا گلسر و پاپیون گلدوزی درست کنم نمیدونم درآمد داره یا نه

تنهایی که سخته عزیزم،احساسی نمیشه تصمیم گرفت،بدون پول ،به نظرم اول جوانب وبسنج همینجوری نزنی بیرون

خب بالاخره که باید بزنم بیرون الان نه سال دیگع،تازه اونموقع همه چی گرونترم شده

نمیدونم چی یاد بگیرم،گفتم پانچ دوزی یاد بگیرم یا تاج و ریسه عروس یا گلسر و پاپیون گلدوزی درست کنم نم ...

خیاطی خب همیشه اصولی ترع 

ریسه و اینارو هم میتونی مجازی یاد بگیری اگر حضوری فرصت نمکنی

میتونی بری کلاس تزریقات و تکنسین داروخونه