من بچه طلاقم نه پدر داشتم نه مادر خونه خانواده پدری بودم الانم خونه عمم پیش مادربزرگمم ولی مادربزرگم میخواد بره محله پایین اجاره نشینی من نمیتونم برم باهاش خل و چله مشکل روانی داره و خودشم میخواد تنها باشه بنظرتون برم پرستار شبانه روزی بشم با جای خواب؟؟سنم بالاست میتونم برم تهران تنها زندگی کنم نظرتون چیه برم اونجا کار کنم؟؟یا همینجا بمونم برم خوابگاهی جایی زندگی کنم،کدوم بهتره؟شهر ما خوابگاه آزاد نداره یعنی یا دانشجوییه یا کارمندی
اگه بتونی با مادر بزرگت یه جا نسبتا مناسب تر بگیری برا شما و ایندتون بهتره چون یه دختر تنها جدا زندگی کردن تو شهر کوچک وجه خوبی نداره اگه جایی بری سر کار هم کمک هزینه تون میشه هم زیاد پیش مادر بزرگت نیستی
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اگه بتونی با مادر بزرگت یه جا نسبتا مناسب تر بگیری برا شما و ایندتون بهتره چون یه دختر تنها جدا زندگ ...
دیگه سنی ازم گذشتع میخوام تنها زندگی کنم با مادربزرگمم خرجمم با خودمه ولی دیگه نمیتونم روانیه جنون داره بعد پیش اینا باشم همش میگن برو دیگه کی میری شوهر کن،برای خلاصی از همینا میخوام برم دیگه