2777
2789

اصلااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوعر چیه ک باز خسیسش باشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من ۶ ماهه عقدم اصلا بهم پول نمیده میگه خونه باباتی ن خونه من که من وظیفه داشته باشم بدم

شوهرمنم توعقدهمینارومیگفت حالا براخونه خرجی بزورمیرسه ولباس هم سالی یبار بشه میگیره برام براخودش که اصلانداره بخره درکل نمیشه ازاین رفتارگفت خسیسن حسابگرن 

۷۵.۹۲۸۰
فک کنم میگه کهنه لچه بشور هرچی میشه میگه ندارم ندارم حلقه بخرم ندارم پول بدم بهت ندارم و ندارم

نداره غلط کرده زن گرفته اینا نیاز های اولیس تازه بعدامیخواد چیکار کنه حلقه رو خودش باید عقلش برسه 

من نمیدونم شوهرت در چه حدی خسیس هست؟!

آیا واقعا خسیسه یا مقتصده؟!

اما اگه واقعا خسیسه به هیچ وجه باهاش ادامه نده

اینو منی بهت میگم که بابام خسیس بوده و هست

هم زندگی خودت هم زندگی بچه هات رو تیره و تار میکنه

کودکی، نوجوانی و آینده بچه هات تحت تاثیر قرار میگیره

نه خودت نه بچه هات روی خوش نخواهید دید

مرد خسیس جاش تو سطل آشغاله

مرده شور هر چی مرد خسیس هست رو ببرن