2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمنم توعقدهمینارومیگفت حالا براخونه خرجی بزورمیرسه ولباس هم سالی یبار بشه میگیره برام براخودش که ...

خیلی حسابگره فاکتور غذارو برد دنبال خودش به بار من  برد بیرون غذا

من بابام خسیس بوده و درد پدر خسیس رو با مغز استخون چشیدم

ارزش زندگی ندارن! عمر آدم کنارشون هدر میره!

همش سر پول جنگ و دعواست!

هر چی بخوایم میگه ندارم!

اَه....یعنی به نظرم آدم تا ابد بی شوهر باشه بهتره تا با شوهر خسیس زندگی کنه

فک کنم میگه کهنه لچه بشور هرچی میشه میگه ندارم ندارم حلقه بخرم ندارم پول بدم بهت ندارم و ندارم

برامن همین شدکهنه بچه هم شستم ولی من این باور رو دارم که باپاراه بری کفش پاره میشه باسرراه بری کلاه،ودنیاهمینه اگه زن یه ادم دیگه میشدم هم مشکلات دیگه ای داشتم‌

۷۵.۹۲۸۰
من بابام خسیس بوده و درد پدر خسیس رو با مغز استخون چشیدمارزش زندگی ندارن! عمر آدم کنارشون هدر میره!ه ...

من فقط ۳۰۰ تومن بهش گفتم پول بده نداد گفت میخوای ازم بکنی

میه خودت درست کن بیار خودم درست میکنم میبرم

نه بگو مهمون جیب بابای من که نیستی همونطور که خرج من باتو نیست هفته ای یبار خونه بابات بیاد محترمانه نه اینکه از خونه بابات غذاببری مگه رستورانه اونم از نوع بی جیره مواجب

بااینطور ادمای حسابگربایدعین خودشون باشی حساب دستشون بیادچون بدشون نمیاد مفت ازجیب دیگران بخورن 

۷۵.۹۲۸۰
نه بگو مهمون جیب بابای من که نیستی همونطور که خرج من باتو نیست هفته ای یبار خونه بابات بیاد محترمانه ...

یه بار بردم دیگه همیشه میگه یه چی درست کن بیار 

یه بار بهش گفتم بریم یه جیگر بخوریم گفت شامتو خونه بابات بخور بیا اون باسه برا بعدا 

من فقط ۳۰۰ تومن بهش گفتم پول بده نداد گفت میخوای ازم بکنی

۳۰۰! شوهرمن کرایه اتوبوس واحد یه بار بهش گفتم بده ندادگفت مگه سرراهی بودی منتظربودن شوهرکنی دیگه بهت پول ندن

۷۵.۹۲۸۰