2777
2789
یه بار بردم دیگه همیشه میگه یه چی درست کن بیار یه بار بهش گفتم بریم یه جیگر بخوریم گفت شامتو خونه با ...

نمیگم جدا شو چون بقیه شرایطت و نمیدونم ولی خیلی جدی فکر کن .این ادم دو روزه دیگه لقمه هاتم میشماره یا تخم مرغ های یخچال و میشماره ک رفت نبود تو نخوری حواست باشه

یه بار بردم دیگه همیشه میگه یه چی درست کن بیار یه بار بهش گفتم بریم یه جیگر بخوریم گفت شامتو خونه با ...

نه شوهرمن چند باری رفتیم بیرون شام درحد ساندویچ وپیتزا ینی غذای ارزونم نمیبرتت؟

۷۵.۹۲۸۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا شغل داره یکی دولتی یکی آزادحداقل ۲۵ داره

ببین عزیز من

من بچه نیستم که از روی جو زدگی نظر بدم

من ۴۲ سالمه بهت میگم دوتا پا داری دوتا دیگه هم قرض کن و فرار کن.من براساس تجربه سوختن و له شدن تو زندگی با یه پدر خسیس میگم. طرف ماهی ۲۵ میلیون درآمد داره بعد ۳۰۰ به زنش نمیده؟!!

دوست پسرهای مردم کلی برای دوست دخترشون خرج میکنن!

ولی اگه همچنان شک داری که جدا بشی حتما یه مشاوره برو! حتما! اصلا از کنار این مشکل راحت عبور نکن

الان عروسی کردین؟هنوزم خسیسه؟

ایناکه میگم مال سال۹۰هست،گفتم که درامدش کمه،بارهاهم بهش گفتم ازبس حسابگری کردی ومنوتحقیرکردی خدابیشتربهت نمیده چون خداروزن وبچه حساسه،اون ازمن دریغ میکردخداهم ازشوهرم دریغ کرد

۷۵.۹۲۸۰

خسیسه یا نداره؟من اوایل ازدواجم شوهرم واقعا نداشت اگه چیزی داشت تا جایی که میتونست برای من چیزی میخرید ولی خب کم بود اگه کسی از بیرون میدید شاید فک میکردم خسیسه ولی خودم میدونستم که نیست ولی خداروشکر الان میبینم که واقعا درست فک میکردم اینجوری نیست من کلا مثلا اگه کسی برا زنش طلا میخرید شوهر من یه شاخه گل میخرید ولی تمام موجودیش همون بود اندازه طلا بهم میچسپید و برام ارزش داشت میگفتم پس داشته باشه برام همه کار میکنه و واقعا الان اینجوریه خداروشکر کم نمیزاره 

شما همسرت نداره بخاطر اینکه غرورش نشکنه میگه بابات بده  یا داره و نمیده؟

😆😆😆
خسیسه یا نداره؟من اوایل ازدواجم شوهرم واقعا نداشت اگه چیزی داشت تا جایی که میتونست برای من چیزی میخر ...

نمیخواد هزینه کنه به نظرم حتی ۱۰۰ تومنم بهش رو زدم بهم نداد😔