2777
2789

واي نكن عزيزم خدا قهرش ميگيره خدايي نكرده.بايد ازشون حلاليت بگيري و جبران كن براشون طفل معصوما رو . بچه ان بجاش سرشونو گرم كن بازي كن وقت بزار . با ارامش توضيح بده همسايه ناراحت ميشه براي اينكه جامونو  از دست نديم بايد رعايت كنيم خدا هم راضي باشه ازمون .... . اسي جون تو حتما مامان مهربوني هستي خودتوناراحت نكن از فردا يه روز خوب و جديد و مهربون براشون شروع كن💚❤️🥰🌷بگو صبح بخير پسراي گلم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا سعی کن براشون توضیح بدی اروم دعوا نکن من دوتا برادر دارم کوچیکه میدوعه البته همسایه پایینی ما گفته بزارین بدو ان چون خیلی بچه دوسته میگه دعوا نکنید ولی در کل ما مراعدت میکنیم مداوم در حال تکرار کردن کلمه اروم ندو ایم دعوا و بخث نمیکنیم چون متوجه نمیشه فقط هی تکرار تکرار بعضی وقتا داداشم میدوعه تا نگاش میکنم خودش میگه الان میخواستی بگی ندوو خخخ

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه هارو ببر پارکی جایی حسابی تخلیه انرژی بشن حیاطی پارکینگی بعد بیارشون خونه دیگه نا نداشته باشن.هر ...

اینکارو کردم هبچ تاثیری تو انرژیشون ندار متاسفانه تا صب هم میتونن بیدار باشن

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

خواهر برادر من کلاس چهارم پنجمن ساختمون ب لرزه درمیاد رسماً از بس بالا پایین میپرن صدا پاشون میاد😑

بچه ن نمیفهمن ولشون کن

هم خودت عصبی میشی هم اونا

در طول روز هوا خوب بود ببرشون بیرون یا حیاط بازی کنن یه کوچولو انرژیشون تخلیه شه

یا تو خونه بازی هایی درنظر بگیرین ک بپرپایین و بدو بدو نداشته باشه

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

نه خودتو لعنت کن نه بچه رو بزن بچه رو مثل قران ببین .سرو صدا کار بچس تحمل نداشتی نباید بچه دار میشدی ...

من نمیخواستم اتفاقا متنفرم از سرو صدای بچه شوهرم خونسرد و دوست دار. ب هر حال بچه باید بفهمه دیگ خب پس همسایه تکلیفش چیه 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
حالا تو باز بچه هات بزرگن مال من دوسالشه و بشدت شیطون و لجباز منم دیگه دیونه میشم میزنمش انقدرم لاغر ...

واي تروخدا نا شكري نكن دسته گلي كه بغل ميگيري آرزوي خيلياست .گناه داره طفلي اون امانته دست تو از طرف خدا . نكن كاري خدايي نكرده قهرش بگيره . مواظب خودت باش عزيزم❤️🥰🌷

ب همون خدا از صب تا شب دارن خوش میگذرونن منم رپزای بی کسی کشیدم ولی میگم دیگ بابا جاتونو انداختم دوا ...

کتک زدن هیچوقت مسئله رو حل نمیکنه

فقط باعث میشه بچه تو اوج روزای خوب جوونی به جای اینکه زندگی کنه پاتوقش بشه روانشناس که شاید بتونه بعد کلی درد یکم اسیبی که دیده رو کم کنه یکم عزت نفسش رو برگردونه 

محروم کنین از چیزی که دوستش دارن

قهر کنین باهاشون، حرف بزنین ولی سنگین

وقتی یه کار خوبی میکنن تشویقشون کنین 

ای بابا سعی کن براشون توضیح بدی اروم دعوا نکن من دوتا برادر دارم کوچیکه میدوعه البته همسایه پایینی م ...

مام طبقه دومیم یه شب رفتیم بیرون چن دقیقه بعدش زودی برگشتیم صابخونمونم رفتنمونو دید برگشتمونو ندید پسرمم که بدو بدو میکرد اونام فک کردن دزد اومده زودی زنگ زدن که از بالا صدا میاد گفتیم برگشتیم خونه

یه دعا میگم بخون خیلی خوب و تاثیر دارع

بگو چه دعایی

باید دربست بگیرم برم تیمارستان

دور از جونت 

خونه از خودته ؟ 

ای کاش برین طبقه ی اول 

واقعا طبقات دیگه برای بچه دار ها سخته

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اینکارو کردم هبچ تاثیری تو انرژیشون ندار متاسفانه تا صب هم میتونن بیدار باشن

باید بطور روتین و مرتب ورزش کنن یا اینکه میتونی یکیشونو بفرستی کلاس فوتبال یا کاراته یا کشتی که وقتی برمیگرده خسته باشه اون یکی هم یه کلاس تفریحی که باهم تداخل داشته باشن و هم ذهنشون درگیر باشه هم زمان کمتری بتونن باهم درگیر باشن

❤️🙏🏻التماس دعا

منم از تو بدترم حالا رفتم قرص فلوکستین دکتر نوشته خیلی خوب شدم دیر به دیر روانی میشم بخاطر بچه هات ب ...

چی گفتی به دکتر من میخوام برم میترسم دکتر مسخره م کنه... بگه برو سبک زندگی تو عوض کن.... من در حدی کم تحمل شدم که صبحا پسرم دیر آماده میسه واسه مدریه قلبم سنگین میشه. تپش قلب میگیرم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند