2777
2789
عزيزمخدا كمكت كنه ولي تروخدا به اين فك كن كه گناه دارهاين فرشته زميني😭💔 اسيب نبايد بخوره بچه حتي د ...

ممنون فداتشم خیلی لطف کردی. واقعا درسته حرفات برام دعا کن صبور و ریلکس بشم

نمیخوابن هرار تا بهونه میارن گشنمه حیش دارم برنامم جمع نکردمتو سر کله هم میزنن دیگ خسته میشم

باید چراغای خونه رو خاموش کنی خودتونم چن شب همون ساعت ۹ باهاشون بخوابی بعد یه هفته سر ساعت ۹ بیهوش میشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وزن تولدش چ قدر بود مگه گلمقدش چ قدره؟حرف میزنهخوب غذا میخوره یا هنوز شیر میخوره

۲۸۰۰ بود عزیزم.قدش یادم نیس ولی گف قدشم رشد نکرده..یکماهه از شیر گرفتمش.غذا همه چی نمیخوره برنج وخورشت کلا نمیخوره.فقط کباب و ماهی و پیتزا و کوکو و املت میخوره..حرف هم زیاد نمیزنه درحد چند تا کلمه ...جمله اصلا بلد نیس بگه.بچه شماچندوقتشه؟حرف میزنه؟

۲۸۰۰ بود عزیزم.قدش یادم نیس ولی گف قدشم رشد نکرده..یکماهه از شیر گرفتمش.غذا همه چی نمیخوره برنج وخور ...

عزیزم بچه من ۲۳ ماهشه 

اونم وزنش زیاد جالب نیست 

حرف ولی خوب میزنه خداروشکر

جمله هم یه چیزایی برا خودش می‌سازه

غذاخوردنشم ک اصلا ب خودش باشه چیز آنچنانی نمیخوره ولی خودم دهنش میزارم با بازی و سرگرمی

کلا برا غذاش خیلی اذیت میشم

پسر شما اسمشو صدا بزنی سریع جواب میده؟

عزیزم بچه من ۲۳ ماهشه اونم وزنش زیاد جالب نیست حرف ولی خوب میزنه خداروشکرجمله هم یه چیزایی برا خودش ...

چندکیلوعه بچتون؟اگه حواسش بمن باشه زود میگه ها ولی اگه سرگرم بازی و کارتن باشه باید چندبار صداش کنم تا جواب بده.منم برا غذا دادنش همیشه مکافات دارم با بازی و اینا غذا میزارم دهنش.تازه اگه جایی باشیم یا کسی خونمون باشه از ذوقش لب به غذا نمیزنه فقط شیطونی میکنه

چندکیلوعه بچتون؟اگه حواسش بمن باشه زود میگه ها ولی اگه سرگرم بازی و کارتن باشه باید چندبار صداش کنم ...

۹ کیلو و ۴۰۰ 

خودمو کشتم تا ب این وزن رسیده

پسر منم باید یه عالمه صداش کنم تا جواب بده

نمیدونم چون حواسش ب بازیه این طوره یا چی

۹ کیلو و ۴۰۰ خودمو کشتم تا ب این وزن رسیدهپسر منم باید یه عالمه صداش کنم تا جواب بدهنمیدونم چون حواس ...

ماشالله بچه شما بااینکه سه ماه کوچیکتره ولی وزنش بهتره.خدا برات حفظش کنه..اره چون خیلی شیطون و بازیگوشن تمام تمرکزشون رو اونه.. الکی نگران نشو 

۹ کیلو و ۴۰۰ خودمو کشتم تا ب این وزن رسیدهپسر منم باید یه عالمه صداش کنم تا جواب بدهنمیدونم چون حواس ...

بچه پسر همینجوره همش توعالم بازیگوشی و شیطنتن.. پسرمن یه لقمه میخوره انقد بدو بدو میکنه که همون لحظه میسوزونه کالری غذارو