2777
2789
حالا تو باز بچه هات بزرگن مال من دوسالشه و بشدت شیطون و لجباز منم دیگه دیونه میشم میزنمش انقدرم لاغر ...

سلام عزیزم بچتون مگه چند کیلوعه و دختره یا پسر؟

آخه بچه منم پسره و خیلی کوچولوعه

مدل زدن و تنبیه باید اصولی باشه گلم

زدن اصولی نداریم عزیزدلم

تنبیه چرا، ولی از نوع فیزیکیش در تمام مطالب روانشناسی رد شده‌اس

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بچتون مگه چند کیلوعه و دختره یا پسر؟آخه بچه منم پسره و خیلی کوچولوعه

بهش شیرخشکم میدی؟ 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

نکن ، بچه هستند ، ب درک ک همسایه اذیت میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نکن ، بچه هستند ، ب درک ک همسایه اذیت میشه

عزیزم درسته کار ایشون اشتباهه ولی اینکه همسایه ازاری رو بگیم به درک دور از انصافه، به هر حال ساعت 12 شب وقت استراحته و ارامشه، اونم بخاطر خودمون از دیگران سلب کنیم؟؟!!!! 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

عزیزم درسته کار ایشون اشتباهه ولی اینکه همسایه ازاری رو بگیم به درک دور از انصافه، به هر حال ساعت 12 ...

بله همسایه هم حق داره.اما میگه من تلاشم میکنم ک بچه ها آروم بشن اما نمیشن. تلاشش رو داره میکنه، اهمال کاری نکرده.

دیگه ب جایی رسیده بچه هاش رو داره بدجور میزنه. من میگم دیگه اینجا ک حریف نمیشه بچه هاش رو انتخاب کنه . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بله همسایه هم حق داره.اما میگه من تلاشم میکنم ک بچه ها آروم بشن اما نمیشن. تلاشش رو داره میکنه، اهما ...

حرف شما کاملا درسته ولی قسمت اخرش باید بدون تنبیه بدنی که بشدت مخالفم، بهشون یاد بده که این کاررو نکنن حالا با هر روشی که ممکنه غیر از کتک زدن مثلا محروم کردن از کارها یا وسایلی که دوست دارن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

حرف شما کاملا درسته ولی قسمت اخرش باید بدون تنبیه بدنی که بشدت مخالفم، بهشون یاد بده که این کاررو نک ...

این روشارو امتحان کردم ولی مشکل منم ک رفتارم بیمار گونست. نباید بچه رو اذیت کنم تا اینحد ممنون از تذکر بجاتون

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
این روشارو امتحان کردم ولی مشکل منم ک رفتارم بیمار گونست. نباید بچه رو اذیت کنم تا اینحد ممنون از تذ ...

نههه، اصلا شما مشکلی ندارید، همه ی ما عصبانی میشیم، مثلا من عصبانیتم طوری هست که بشدت خودم رو میزنم اونقدر محکم که بدنم کبود میشه و سرم بشدت درد میگیره، الان مدتیه داروی ارامبخش میخورم کمی بهتر شدم، من تذکری ندادم عزیزم فقط با شما همدردی کردم و درکتون هم میکنم چون شرایط مشابه دارم، یوقت ناراحت نشید🌺🌺🌺🌺

چی گفتی به دکتر من میخوام برم میترسم دکتر مسخره م کنه... بگه برو سبک زندگی تو عوض کن.... من در حدی ک ...

نه عزیزم مسخره چی قشنگ گوش میده دقیق میفهمه خودش دارو میده بگو خییلی کم حوصلم استرس میگیرم و هر حالتی که داری خودشم میپرسه ازت فلان طور هستی یانه

عه دقیقا حرفای مادرمو زدی عزیزدلم.خیلی دلم میخاد قدرشو بدونم و هرکاری کرد چیزی نگم ولی نمیشه بخدا اخ ...

عزيزمخدا كمكت كنه ولي تروخدا به اين فك كن كه گناه دارهاين فرشته زميني😭💔 اسيب نبايد بخوره بچه حتي دل شكستن هم اسيب ميزنه . از مشاور كودك خواستي كمك بگير 096400 و سايت پاسخگومشاوره رايگان داره .  ادم بزرگ هم از زدن ناراحت ميشه و اسيب ميبينه چه برسه بچه,😢💔

بنظرم یبار بریم خودمونو بستری کنیم گناه دارن بچه هامون. من گذشته تلخی داشتم همش روحم اذیته همیشه درو ...

من بایبار بستری مشکلم حل نمیشه..دقیقا منم گذشته بدی داشتم درونم پر از خشمه.ما تااخر عمرمون همینیم .من خیلی سعی کردم حالم خوب بشه ولی آرامش هیچوقت به زندگیم بر نمیگرده هیچوقت مث یه ادم نرمال نمیشم