2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه و شیک پوش بنظرت این لباس‌ مجلسی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس از ترند لباس مجلسی جدیدا خبر نداری با احترام 😘

عزیزم من کلا تو کار مدل لباس سر رشته زیاد دارم و سلیقه ام خاصه این مورد پسندم نبود ... دلت میخواد همه بگن عالییی؟من نظر خودمو گفتم این چه طرز گارد گرفتنه...

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

اره دومی مادرونس تقریبا بالای ۴۰خواستم مدل پارچشو واضح ببینین

اهان فکر کردم مدل دوم هم مد نظرته

برای عکاسی بارداری میخوای؟

اولی خیلی شیکه مخصوصا رنگش چون خب الان ترنده دیگه قهوه ای

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

رنگش که ترند ترینه با احترام مدلشم ک کلا من تو پیجای خارجی و مزونای عربی میبینم

ما خارجی هستیم یا عربی😂

کار ب مدلش ندارم ولی کلا لباس ی چیز سلیقه ایه بنظرم آدم از چیزی خوشش میاد بجای اینکه نظر بخواد تا دو دل شه، بره بدوزه بپوشه لذت ببره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

عزیزم لباس برای عکس بارداری ساده تر و تو رنگهای روشنتر مثل همون سفید شیکتره ... اکثر آتلیه ها لباسای خیلی شیکی دارن که اجارشم گرون نیست... این لباس خوشگله و ترنده ولی خیلی مناسب عکس بارداری نیست

ما خارجی هستیم یا عربی😂کار ب مدلش ندارم ولی کلا لباس ی چیز سلیقه ایه بنظرم آدم از چیزی خوشش میاد بج ...

عزیزم خب توی لباس مجلسی و شب مزونای ترک و عربی حرف اول و میزنن 

لباسایی که تو بازار ما هست برا چند سال پیش اوناست که ما ایده برداری کردیم 

چه قبول کنی چ نکنی ما مدمون طبق اونا پیش میره از اونجا به اینجا میاد پس ترند و مد ربطی به قومیت و ملیت نداره😂و اینکه درسته سلیقه ایه

ممنون برا اونا آخه جالب نیس اصلا

بنظر من بهترین لباس برای عکاسی بارداری،

از این پارچه هاست که میپیچن دور بدن .. مثل عکسای بارداری دنیا جهانبخت😍 منم کلی گشتم تا پیدا کردم.. البته عکسام پوشیده تر از عکسای دنیا شد🙈

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اشتباه کردم پیام و نظر دادم بهتون نمیدونستم آدم انتقاد پذیری نیستید و همه باید بگن عالیی

نظر منم ندیده بگیر و خیالت راحت من سلیقه ام کاملا بروز و شیکه و تو کار طراحی  لباس و ..هستم صرفا این مدل سلیقه ام نیست اونم برا عکاسی بارداری 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

ما خارجی هستیم یا عربی😂کار ب مدلش ندارم ولی کلا لباس ی چیز سلیقه ایه بنظرم آدم از چیزی خوشش میاد بج ...

یعنی نمیدونی لباس مجلسی اکثرا مدلش از لباس عرباس عزیزم 😁

من نظر خواستم یه عده خانومانه هم نظرشونو دادن اونی که دمده و بد می‌دونه می‌تونه نظر نده😙

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

عزیزم خب توی لباس مجلسی و شب مزونای ترک و عربی حرف اول و میزنن لباسایی که تو بازار ما هست برا چند سا ...

لباس ایرانی مجلسی ندیدم والا همشون از ترک و عرب و فرانسوی و..ایده برداری میشه اونم اینجا شنیدیم🤦🏻‍♀️

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11