2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه و شیک پوش بنظرت این لباس‌ مجلسی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 33 پست
اشتباه کردم پیام و نظر دادم بهتون نمیدونستم آدم انتقاد پذیری نیستید و همه باید بگن عالیینظر منم ندید ...

شما نگفتی برا بارداری مناسب نیست گفتی رنگ و پارچش افتضاحه خودمم بین مناسب بودن نبودن برای بارداری گیر کرده بودم نظر خواستم گلم شمام چند بار گفتی اشتباه کردم نظر دادم خیلی ب خودت نگیر همه چیو 😙

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

شما نگفتی برا بارداری مناسب نیست گفتی رنگ و پارچش افتضاحه خودمم بین مناسب بودن نبودن برای بارداری گی ...

الان میگم با سلیقه من همخونی نداره درضمن سایت برا من ثبت نمی کنه مجبور میگم چندبار بگم تا ثبت بشه ...به نظر آدم انتقاد پذیری نیستی در کل موفق باشی

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لباس ایرانی مجلسی ندیدم والا همشون از ترک و عرب و فرانسوی و..ایده برداری میشه اونم اینجا شنیدیم🤦🏻‍ ...

دقیقا 

مادربزرگ من هفتاد سالشه حتی اونم میدونه لباس شبای عربی یچیز دیگست 

بخدا شوی لباس مجلسی ترکارو نگاه میکنه ولی یه عده نی نی سایتی معتقدن همه چیز دونن و میگن مگه ما عربیم😂انگار لباس محلی عرباس😂😂

یعنی نمیدونی لباس مجلسی اکثرا مدلش از لباس عرباس عزیزم 😁من نظر خواستم یه عده خانومانه هم نظرشونو دا ...

میدونه

منظورم این بود بعضیا این سبک لباسارو دوسدارن بعضیام دوسندارن مجبور نیستن ک با مد روز بچرخن 

و اینکه وقتی از لباسی خوشت میاد نظر دیگران برات مهم نباشه بخر و بپوش و لذت ببر

درسته اکثر لباس مجلسی ها از عرباس ولی وقتی کسی نمیپسنده میتونه نپوشد عرب نیس ک مجبور ب پوشیدن باشه🫥   

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن