2777
2789
عنوان

بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 68 پست
نه وزنه هایی که می‌زدی چند کیلویی زدی اول بعد ماه به ماه چقدر اضافه کردی ؟

۴ ماه میرفتم  اوایل با ۳ کیلو ماه اخر با ۵ کیلو اینا وزنه دمبله 

دستگاه هارو ام تا جایی که بدنم میکشید و میدونستم اسیب نمیزنه بهم سنگین میکردم

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴ ماه میرفتم اوایل با ۳ کیلو ماه اخر با ۵ کیلو اینا وزنه دمبله دستگاه هارو ام تا جایی که بدنم میکشی ...

روز اول یه هالتر ده کیلویی آورد انداخت پشت گردن من گفت اسکوات بزن نفسم بالا نیومد 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
روز اول یه هالتر ده کیلویی آورد انداخت پشت گردن من گفت اسکوات بزن نفسم بالا نیومد

ووای مربیت دیوونسسسس

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

الان سه هفته اس میرم میگه دستگاه هارو با بیست کیلو بزن

باشگاهتو عوض کن این مربی به درد نمیخوره

منم نزدم که چون برام خیلی سنگین بود حالا من خیلی لاغر و ضعیفم ۴۴کیلو بودم روز اول باشگاه

خوب کاری کردی

من دو هفته رفتم زانوم مثل شما شد دیگه نرفتم دو هفته طول کشید تا از صدا افتادزانوم

چرا اینجوری میشه به نظرت از مربی بد که سنگین میگیره برامون  یا حرکات و اشتباه می‌زنیم ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون