2777
2789

اره خوشم میاد  احتمالا الان میگن بدنو مردونه میکنه ولی اینزور نیست شما که در حد هادی چوپان نمیخوای تمرین کنی اتفاقا بدنو قشنگ میکنه و عضلاتو سفت

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هورمون و آمپول و چیزای اضافه نخورید تا خودتونو گنده کنید و به صورت طبیعی ماهیچه هارو ورزیده کنید خوبه

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

اره خوشم میاد احتمالا الان میگن بدنو مردونه میکنه ولی اینزور نیست شما که در حد هادی چوپان نمیخوای ت ...

بعد کمر درد و زانو درد نمیاره من از ایناش میترسم ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نه. فیتنس بهتره فکر کنم یه مدل داره همون حرکات بدنسازی بدون دستگاه 

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

بعد کمر درد و زانو درد نمیاره من از ایناش میترسم ؟

اگر سابقه کمر درد و زانو درد دارید باید به مربیتون بگید که بدونه په تمرین هایی بهتون بده و اگر تمرین هارو اشتباه انجام ندید یا اول کاری خیلی سنگین نکنید دستگاهارو مشکلی پیش نمیاد

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

اگر هورمون و آمپول و چیزای اضافه نخورید تا خودتونو گنده کنید و به صورت طبیعی ماهیچه هارو ورزیده کنید ...

نه بابا بدن فقط خوش فرم باشه خوشگل بیاد بالا 

اگر سابقه کمر درد و زانو درد دارید باید به مربیتون بگید که بدونه په تمرین هایی بهتون بده و اگر تمرین ...

از همون میترسم دیگه سنگین که کار نمیکنم ولی میترسم اشتباه بزنم حرکت و اون موقع آسیب بزنه به کمر و زانوهام از این دوتا خیلی میترسم 

نه. فیتنس بهتره فکر کنم یه مدل داره همون حرکات بدنسازی بدون دستگاه

الان نزدیک یه ماهه میرم زانوهام موقع خم و راست کردن صدا میده مشکلی دارم به نظرت یانه ؟

از همون میترسم دیگه سنگین که کار نمیکنم ولی میترسم اشتباه بزنم حرکت و اون موقع آسیب بزنه به کمر و زا ...

سعی کن یه باشگاهی بری که مربیش واقعا حواسش به بچه ها باشه 

باشگاهی که من میرفتم واقعا مربی خوبی داشت 

اگر سابقه کمر درد و زانو درد دارید باید به مربیتون بگید که بدونه په تمرین هایی بهتون بده و اگر تمرین ...

نه بدنم خداروشکر سالمه از هر لحاظی فقط الان زانوهام صدا میدن موقع خم و راست کردن میترسم اشتباه بزنم آسیب ببینم 

سعی کن یه باشگاهی بری که مربیش واقعا حواسش به بچه ها باشه باشگاهی که من میرفتم واقعا مربی خوبی داشت

این میگه من یبار میگم یه حرکت باید یاد بگیری