2777
2789
عنوان

لاغری 🙁🙁🙁😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 92 پست
میشه بگید کی میخورید چقدر و پودرش رو چطور میخورید؟یعنی میریزید تو سرکه میخورید؟

یه قاشق چایخوری سرصاف با یه قاشق غذاخوری سرکه سیب اصل مخلوط میکنم یه کم آب اضافه میکنم میخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرم ضرر نکنه واسش الان که ۵ ماهه نخورده؟

با شیر دوش بدوش خالی که شد بده بخوره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

اون دوست گلمونم که گفت  ورزش کنید راست میگه گوشی بزار تو گوشت برقص تا میتونی برقص رقص ایروبیک هرچی بلدی تند تند خیس عرق که شدی یعنی داری چربی  میسوزونی  هر روز غذاهاتو بخور ولی قاشقی بریز پنج قاشق برنج کف دست نون باسبزیجات خودتو سیر کن میوه بخور هویج بخور با چنگال برنج بخور نه قاشق سوپ بخور اش بخور یه کاسه با نصف کف دست نون

من یک عدد کاربر سال92 هستم  
اون دوست گلمونم که گفت  ورزش کنید راست میگه گوشی بزار تو گوشت برقص تا میتونی برقص رقص ایروبیک ه ...

میدونی منو بیشتر از غدا تنقلات چاق میکنه دعا کنید لاعر شم شوهرم رو اعصابمه

خیلی دوس دارم لاعر شم‌مخصوصا که شوهرم فیت نس کار میکنه دیوونه میشم رزیم دکتر کرمانیم گرفتم ولی نمیتو ...

من عکس رو هر کازی میکنم نمیتونم بخونم.اخه میزنم روش یکم بزرگتر میشه ولی واضح نمیشه خیلی میشه از هر صفحه عکس جدا بگیرید یه یه کاریش کنید ببینم