2777
2789
عنوان

مامانم😔

108 بازدید | 9 پست

سلام مامانم 64سالشه چند ماهی میشه دیگه نمیتونه زیادصحبت کنه هرچی میخواد حرف بزنه گیر میکنه خیلی فکر میکنه که چی باید بگه برای همین خیلی ساکت وآروم شده😔 همش هم بی قراری میکنه  دکتر هم گفته آلزایمر نیست فقط علائم افسردگیه خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بگه خیلی نگرانشیم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی دهنِ مادر بسته تر بهتر

والله مامان من ک از دهنش فقط فحش و نفرین و انرژی منفی میاد بیرون 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

دکتر مغز و اعصاب ببر.

از طریق سرای محله یا هرجور دورهمی و تور برید.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
دکتر مغز و اعصاب ببر.از طریق سرای محله یا هرجور دورهمی و تور برید.

همون دکتر مغز واعصاب گفته که افسرده است 

حس میکنم تو جمع بیقرار تر میشه همش میخواد یه چیزی بگه یا مثلا حالشو میپرسیم میگیم الان چطوری جاییت دردمیکنه میگه نمیدونم چطورمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز