2777
2789
عنوان

کیست بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 47 پست
عزیزم گاهی ممکنه و روزش مهمه ولی این بیماری ی نمای خاص داره که هرروز که بری مشخص مقل ی کمربند دورتا ...

من علایم ندارم .ازمایش هورمونم هم سالم بود فقط پی سی او توی سونوگرافی نشون داد که میخوام دوباره تکرار کنم شاید اشتباه شده باشه

لایک نکنید .توروخدا 
چقدر خوب با چی؟

من تغذیمو ی اصلاح کلی کردم 

خوابم شد از ۱۰ نیم تا ۶ صبح بعد 

صبحانه و ورزشمو تا ۸ انجام میدادم 

ناهار ۱۲ شام ۸ 

ورزش هم یوگا و پیاده روی سبک و رقص و هوازی همشون انجام میدادم صبحا یوگا شبها قبل خواب یوگا 

عصرها رقص و هوازی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من علایم ندارم .ازمایش هورمونم هم سالم بود فقط پی سی او توی سونوگرافی نشون داد که میخوام دوباره تکرا ...

گاهی برای بعضیها بقول دکترم بی علامت حتی پریود هم سیکلش طبیعی 

ولی در باطن داریش 

ایشالا که شما نداری بله حتما تکرار کن 

من امتحان نکردم ولی زیاد شنیدم نباشیر 50گرم و باید آسیاب کنی بعد بریزی داخل نیم کیلو عسل بعد از صبحانه یه قاشق مربا خوری بخوری میگن هر نوع کیستی داشته باشی از بین میره اگر امتحان کردی بیا بهمون بگو واقعا تاثیر داشته یا نه

گیاهی چیه اخه. 

برو دکتر متخصص خوب. 

کیست معمولا با دارو کنترل میشه من دکتر به مامانم ویتامین Eو D اینا داد بخوره

سبک زندگی سالم هم باید داشته باشی. 

میوه و سبزیجات زیاد بخور. 

من تجربه پلی کیستیک داشتم ،حتما درمانش کن من موهای جلو سرم ریخت ،صورتم پر جوش شد و...

عزیزم من در خواست دادم به شما میشه لطفاً منو راهنمایی کنید منم درگیر پلی کیستیک هستم 

. یک روز اونجایی قرار میگیری که همیشه ارزو داشتنی ؛ هیچ وقت دست از باور داشتن برندار🌱🤍.! ️