2777
2789
عنوان

کیست بیایین

406 بازدید | 47 پست

خانوما من دخترم ۱۸سالمه رفتم دکتر بهم دزوسپیو داده گفت کیستت ۷ونیم سانته و تنبلی تخمدان هم داری

خیلی ناراحتم اعصابم‌خورده نمیدونم‌چیکار کنم ۲نوبت قرصا تموم شده باید برم دکتر سونو بده نمیدونم اگ اب نشده بود ادامه بدم یا برم گیاهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش اضافه وزن وبی تحرکی و تغذیه ناسالمه و شب بیداریهباید حتما براش برنامه ورزشی درنظر بگیری شبا قب ...

اصلا چاق نیستم ولی بی تحرکم‌چون کنکور دارم همش میشینم اگه برم دکتر مجاز باشه برام میرم باشگاه چون‌وفعه قبل گفت نرو باشگاه

اصلا چاق نیستم ولی بی تحرکم‌چون کنکور دارم همش میشینم اگه برم دکتر مجاز باشه برام میرم باشگاه چون‌وف ...

چون احتمال ترکیدن کیست هست بهت گفته.ولی نگران نباش چیپس و پفک و اینا نخور کلا رژیم سالم خوری بگیر بعد سونو بده اگه کیستت کوچیک شده بود حتما برو باشگاه.اصلا اعصاب خودتو ناراحت نکن خوب میشی.یادت نره شبا حتما زود بخوای وگرنه احتمال ریزش موی هورمونی هم داری

خب پس چه کاری میشه کردتونسید باردار بشید؟

من ک فعلا اقدام نداشتم ب بارداری..الان ۳۰ سالمه...ولی دوره ای ریزش شدید مو میگیرم 

کورتیزول بالا

مقاومت ب انسولین 

و از همه بدتر از سن ۲۲ اینا جوشهای شدید خط فک ک همه اش چال افتاده

تنها چیزی  این علایم رو بهبود میده مدیریت استرس و اضطرابه  و بعد اون تغذیه ک شکر و لبنیات و کافئین کمی باشه

خوردن یسری مکمل های پلی کیستیک 

والسلام

گفتم که ۱۸ چرا پلی کیستیکم

فکر کنم طب سنتی بهتر جواب میده البته یدونه باتجربشو گیر بیار وتحقیق کن نه اینایی که سرسری میگن اینو بخور اونو بخور یا فقط میخوان محصول بفروشن 

لایک نکنید .توروخدا 
من ک فعلا اقدام نداشتم ب بارداری..الان ۳۰ سالمه...ولی دوره ای ریزش شدید مو میگیرم کورتیزول بالامقاوم ...

من اینارو هیچکدوم ندارم فقط ۳ماه پریود نشدم رفتم دکتر گفت کیست از وقتی قرص هورمونی میخورم جوش پیشونی زدم