2777
2789

خواهرم ازدواج دومشه با ی پسر مجرد،یعنی ذوقش مامانم داره و تمام.پسره خیلی خوبه هم عاشق خواهرمه هم براش کادو میاره هم هوای مامانم داره.مامانم تو ابراس.ی داماد دامادم میکنه ک انگار فقط همین دامادشه.نامزد کردن گفت هیچکس نمیخام بدونه ک  اینا نامزد شدن ک چش نخوره.البته حقم داره،بعد طلاقش ی بار نامزد شد بهم خورد .ترسید اینم بهم بخوره خواست هیچکس ندونه.بعد خواستن مراسم عقد بگیرن پدر پسره فوت کرد،مامان و خواهرم خیلی حالشون گرفته شد.حالا چیز زیادی از فوت پدر پسره نگذشته محبور کردن عقد کنه.دیشب مامانم از خودمون هم قایم کرده بود ک امروز غقد خواهرمه.من ازش پرسیدم با کلی غر زدن ک کسی ندونه شوهرت ندونه فردا صبح میرن محضر عقد می کنن..حتی ب منم اطلاع نداده بود درصورتی ک میگفت هم نمیرفتم.هم صبح نمیتونم هم باردارم.ی عکس برامون نفرستادن.ک ی وقت کسی نفهمه.مامانم داره غل غل میزنه بعد شوهرای هیچکدوم سر عقد سرویس طلا نداد ولی این پسره ب خواهرم سرویس طلا داد.مامانم‌عروسی هیچکدوم طلا نداد گفت عروسی این میخام طلا بدم.

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بده .من خواهر بزرگ هستم خواهر کوچیکم ازدواج کرد بال دراوردم این چیزها بینمون نیست که بگم چرا برا ...

چرا برای من نکردن.خواهرم ن اخلاق داره ن رفتار یا هیچکسم رفت امد نداره.مامانم خودش مدام باهاش درگیره.ولی نباید تفاوت بین بچهاش بزارع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب یه جورایی حق داره مادرت خود منم قطعا به نسبتی که داماد برای دخترم هزینه و احترام گذاری کنه بهش به ...

برای هیچکدوم از ماها نکرد.من خوذم سرمایه داشتم برای خودم طلا گرفتم گفتم مامانم داده همه جهاز خوذم دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

برای هیچکدوم از ماها نکرد.من خوذم سرمایه داشتم برای خودم طلا گرفتم گفتم مامانم داده همه جهاز خوذم دا ...

خودت میگی همسر شما براتون سرویس نگرفت 

چرا باید مادرت برات طلا بگیره وقتی داماد ارزش گذاری نکرده

خودت میگی همسر شما براتون سرویس نگرفت چرا باید مادرت برات طلا بگیره وقتی داماد ارزش گذاری نکرده

برای عقد نگرفت ولی عروسی گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب داماد داره خرج میکنه مادرت هم باید خرج کنه

مامانم فقط تا فی خاله دونش عروسیه ک دومادش مجرده هم ظاهر خوبی داره هم خرج داره دیگه هیچکدوم نمیبینه.بهرحال چهار تای دیگه داره نباید اینقد خر ذوق بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...